Are 154 mp si te cucereste de le prima vedere. Compartimentarea este gandita spre maximizarea spatiului locativ, fara sa te simti constrans de spatiu.

Este o casa gandita pentru a putea fi construita pe terenuri inguste si faptul ca este prevazuta si cu un garaj o face sa fie printre cele mai bune case mansarda de pe site.

O casa moderna si decenta. Avand 3 dormitoare, doua bai, un living room mare si o bucatarie spatioasa, sa nu uitam nici garajul de 20 mp, aceasta casa se adreseaza cu precadere cuplurilor tinere aflate la inceput de drum, care nu dispun de sume imense necesare pentru a avea propria casa.

Plan parter. Piesa de rezistenta este o camera de zi de 30 mp, luminoasa si spatioasa, cu un semineu functional, atat de intalnit in casele nou construite. Si, de parca nu era suficient, alaturi de camera de zi gasim si bucataria, cu zona de servit masa, avand impreuna suprafata de 10 mp.

Plan mansarda. La mansarda se afla zona de odihna. Se evidentiaza un dormitor matrimonial de 14 mp cu acces la balcon propriu si catre o baie de 9 mp. Tot la mansarda mai gasim un dormitor de 14 mp cu un dressing atasat de 3 mp si avand acces la un balcon propriu. Si al treilea dormitor de la mansarda este interesant, are suprafata de 12, 5 mp si poate fi amenajat ca si dormitorul copilului.

Plan de amplasament. Datorita formei dreptunghiulare, aceasta casa cu mansarda se potriveste pe terenuri inguste. Dar nu este o regula, o poti construi pe ce teren vrei tu, atata doar sa fie mai mare sau egal cu cotele din planul de amplasament de mai jos.

Daca ti-a placut casa aceasta nu ezita sa incepi sa o construiesti. Ia legatura cu un arhitect si cere-i sa iti faca acest proiect de casa cu mansarda.

Apoi, cu ajutorul unei echipe pricepute de constructori, iti poti construi casa visurilor tale.

Sursa: wybieramprojekt.pl