Iti doresti o casa cu etaj care sa intreaca in frumusete toate casele din jur? Acesta casa de vis este solutia. Iti voi arata proiectul detaliat cu planuri si poze iar la final te asigur ca nu vei regreta timpul petrecut aici.

Aspectul exterior luxuriant, modern, cu camere foarte mari si spatioase, totul petrecandu-se in aproape 200 de mp, te face sa te indragostesti de aceasta casa de vis cu etaj si garaj dublu. Cand a proiectat aceasta casa cu etaj, arhitectul nu a facut deloc economie la metri patrati. Dar i-a reiesit o casa perfecta!

Doar garajul are suprafata de 48,5 mp, aproape cat aceasta casa mica! Aproape cat apartamentul unde locuiesti acum! Este un garaj ce poate adaposti doua autoturisme si mai ramane destul spatiu pentru a amenaja aici un mic atelier. Daca ti se pare prea mare aceasta casa te sfatuiesc sa vezi si acest proiect de casa cu etaj.

Parterul este amenajat in mare stil, atat la figurat cat si la propriu. Camera de zi are suprafata de 47 mp. Cate activitati nu se pot face aici?! Imi place si faptul ca livingul acestei case cu etaj este bine iluminat natural, lumina venind de la ferestrele mari. Activitatea zilnica in living room este asadar foarte confortabila si relaxanta.

O baie de aproape 5 mp deserveste intreg parterul. Daca ti se pare mica, asta deoarece are doar cabina de dus, wc si lavoar, stai sa vezi ce baie splendida se afla la etaj.

Bucataria este open space si are suprafata de 12 mp. Acest proiect nu este realizat de un arhitect roman, poate de accea bucataria open space ti se va parea un lucru deplasat, mai ales ca stii si tu ca moda bucatariilor open space se adopta in cazul caselor mici, mai ales, unde se renunta la zidul despartitor dintre bucatarie si living pentru a creea mai mult spatiu. Insa tu poti inchide bucataria foarte usor, fara modificari in proiect deoarece poti face un zid din gipscarton.

La parter gasim o camera de 13,82 mp care poate fi utilizata ca birou ca ca si camera oaspetilor. Evident, poate fi chiar dormitorul tau aici dar sunt sigur ca vei refuza dupa ce vei vedea schita etajului.

Plan etaj. La etaj se afla zona de odihna a tuturor membrilor familiei. Apropo, aceasta casa poate gazdui o familie formata din 4-6 persoane.

Accesul la etaj se face prin intermediul scarilor interioare de la parter si imediat ajungem intr-un hol de  aproape 11 mp. De aici putem ajunge intr-o camera ce serveste drept spalatorie si imediat langa, intr-o camera de 13,38 mp. Aceasta camera este destinata sa fie dressing insa, daca ai o familie mai numeroasa, o poti transforma intr-un frumos dormitor.

Piesa de rezistenta a etajului este dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 19,5 mp si are inclusa o baie proprie( in aceeasi suprafata este inclusa baia). Cine nu si-ar dori o astfel de camera!

Un alt dormitor fabulos, de 20 de metri patrati se afla situat la etaj. Imediat langa acesta se mai gaseste un dormitor, la fel de spatios, de 18,5 mp. Aceste dormitoare sunt deservite de o fabuloasa baie de aproape 12 mp. Aceasta baie este super utilata, are doua lavoare, un wc, un bideu, un dus si o cada mare. Ti-am spus eu ca la etaj vei fi surprins placut?!

 

 

Aceasta casa vine cu o terasa  deasupra usii de la intrare si desupra intrarii in garaj. Aceasta terasa, care serveste si ca umbrar pentru usile de la intrare, respectiv garaj, are 11,5 mp si poate fi folosita accesand-o de la etaj.

In concluzie, daca iti permiti, te sfatuiesc sa iei in considerare acest model de casa. Este cel mai frumos proiect de casa cu etaj de aici, alaturi de aceasta casa cu etaj, acestea fiind proiecte rafinate si elegante, facute cu daruire si pasiune pentru arhitectura.

sursa: https://pracownia-projekty.dom.pl/