Casele cu mansarda sunt la mare cautare in acest sezon de constructii case iar casele economice sunt preferatele celor cu bugete la limita. Acest proiect de casa cu mansarda si demisol cu suprafata utila de 93 mp este preferatul acelora dintre voi care isi doresc o casa spatioasa dar nu au terenul necesar pentru a construi o casa doar cu parter de marime rezonabila pentru a satisface spatiul necesar intregii familii. Si astfel, aceasta casa cu mansarda cu suprafata utila de 93 mp este o solutie buna.

Evident ca mai sunt si alte proiecte de case mici cu mansarda pe site dar propun sa iti abati atentia asupra proiectului de fata timp de doua minute pentru a afla mai multe detalii. Iti voi arata planurile, imagini din exterior dar iti voi face si o estimare realista asupra costului acestei case, la rosu sau la cheie.

Iata cum arata compartimentarea demisolului:

Plan parter.

Plan mansarda.

Alte informatii despre acest proiect de casa.

 

Cost constructie. Daca esti dezamagit ca aceasta casa cu mansarda si demisol are camerele cam mici ar trebui sa te bucuri macar ca pretul constructiei acesteia este unul mic. Daca vrei o casa asemanatoare dar mai spatioasa si implicit mai scumpa iti recomand acest proiect de casa cu mansarda si demisol.

Pret la rosu: 77000 euro

Pret la cheie 85000 euro.

sursa: pracownia-projekty.dom.pl