Inca o casa cu mansarda a sosit pe site si este gata sa te cucereasca si sa te convinga sa iti comanzi un proiect care sa o puna in prim plan. De data asta iti voi prezenta un model de casa cu mansarda cu suprafata utila sunb 100 de mp ce poate fi construita cu precadere in zonele rurale, mai ales in cele montane si de deal. Terenul pe care poate fi construita nu trebuie sa fie intins, minim 400 de mp ar trebui sa detii.

Acest proiect de casa iti dezvaluie o casa cu mansarda cu acoperisul in doua ape numai buna de construit in zonele montane sub forma unei case de vacanta dar si ca locuinta permanenta poate sa serveasca fara probleme. Proiectul acestei case cu mansarda propune 3 dormitoare, un living room cu bucatarie open space, doua bai dar si alte incaperi aditionale.

 

Plan parter. Zona de living room, in care este inclus si spatiul de servit masa, are 36,9 metri patrati. Bucataria are si aceasta suprafata de 9,2 mp. Din zona de zi poti sa iesi la aer curat si sa savurezi o cafea pe o frumoasa terasa exterioara neacoperita.

Asadar, in total ai in jur de 47 de mp de spatiu de relaxare. Totusi, nu uita ca suprafata utilizabila este putin mai mica, in plan fiind afisata suprafata construita. De notat ca la parter mai gasim si o baie de 6 mp ce deserveste intregul parter.

Plan mansarda. Zona aceasta este destinata exclusiv odihnei, la fel ca la mai toate casele cu mansarda de pe acest site. Gasim aici 3 dormitoare micute dintre care doua au acces la un balcon fabulos de unde poti admira in voie privelistea din zona. Cele trei dormitoare de 11.2 mp, respectiv 10,7 mp si 10,1 mp sunt deservite de o baie de 8,4 mp. Baia are atasata si o spalatorie foarte utila.

Sper ca ti-a placut acest model de casa cu mansarda. Daca nu, sa stii ca nu e nicio problema, pe acest site mai gasesti sute de alte modele de case cu mansarda, etaj sau doar cu parter. Spor la inspiratie sa ai!

2 comentarii

  1. imi place!!!!!!!! totusi, estimativ, cam cat ar putea costa la cheie? este nemaipomenita pentru un locsor la munte! weekend placut!

Lasa un comentariu