Pentru amatorii de case moderne acest proiect va fi un adevarat deliciu, deoarece aceste model de casa mica cu mansarda are o multime calitati care il vor propulsa in top 10 proiecte frumoase de pe site. Pentru inceput iti spun doar ca acest proiect de casa cu mansarda arata superb, se poate construi intr-un timp relativ scurt iar costul cu materialele de constructii si manopera este unul rezonabil. Ah, era sa uit; iti voi spune si un cost aproximativ al construirii acestei frumoase casute. Doar sa fii atent sa nu iti scape informatia.

Intr-o suprafata utila de doar 78 mp ai parte de doua bai, un birou, trei dormitoare, o camera de zi dar si alte camere indispensabile. Proiectul cu compartimentarea interioara poate fi modificat in functie de dorintele tale insa nu te sfatuiesc sa schimbi ceva la aspectul exterior deoarece casa de astazi arata perfect.

Fiind un proiect de casa cu mansarda mica este lesne de inteles ca nu se adreseaza familiilor numeroase. Nici amatorilor de spatii vaste in interior. Dar, pentru o familie formata din 3-4 membri aceasta casa este tot ce trebuie. S-ar putea potrivi si familiilor mai numeroase doar cu conditia ca biroul de la parter sa fie transformat in dormitor.

Plan parter. Intrarea se face prin intermediul unui hol de aprox. 3 mp. In stanga se afla un mic spatiu de depozitare iar in dreapta se poate accesa camera tehnica. Inaintand ajungem intr-un alt hol care da direct in bucatarie si in zona de zi a casei. In capat de tot se afla biroul de 8 mp ce poate fi folosit ca dormitor pentru oaspeti sau chiar dormitorul copiilor, daca ai mai multi.

Zona de living room are suprafata de 17,5 metri patrati si are iesire, ca la mai toate proiectele de case de pe site, catre o terasa interesanta si cocheta. Bucataria are putin peste 7 mp iar baia are doar 2,26 mp. Compartimentarea mi se pare putin cam aglomerata dar, daca iti place proiectul, o poti modifica foarte usor cu ajutorul arhitectului.

Plan mansarda. Doar trei dormitoare si o baie gasim aici. Nici nu stiu cum de s-a putut asta in cei 36 de mp dar uite ca e adevarat. Evident, camerele sunt micute dar probabil ca ai cititi la inceput ca este vorba de o casa cu mansarda care se poate construi cu bani putini. La o prima vedere zic eu ca te poti incadra, materiale de constructii si manopera, in suma de 68 mii de euro. E logic ca trebuie sa detii si un teren intravilan pentru a construi acest model de casa cu mansarda, nu. Asadar costul construirii acestei case este mai mare, apropiindu-se de 75 de mii de euro.

Alte detalii despre acest model de casa mica si frumusica:

 

Sper ca ti-a placut modelul acesta de casa mica cu mansarda. In categoria aceasta de case mai sunt cateva zeci de idei similare din care tu te poti inspira in voie. Zi superba sa ai !

sursa: galeriadomow.pl