Casele frumoase tot apar pe site si imi face placere sa constat ca si tie iti plac proiectele de case publicate pana acum pe IdeiCase.com. De data asta am pentru tine un model de casa cu mansarda si garaj de o frumusete rara. Cu siguranta o vei regasi in top 10 proiecte de case ale anului 2023. Si nu este doar frumoasa, pe deasupra mai este si bine compartimenatata, putand astfel gazdui o familie numeroasa. Ramai pe site pentru detalii.

Desi ai crede ca este o casa cu mansarda mare, in realitate acest model de casa P+M are doar 139 de metri patrati suprafata utila. Si aici intra si CT dar si garajul. Totusi, sunt destule camere pentru o familie formata din 4-5 persoane. Doar acest proiect de casa cu mansarda este mai spatios. Dar nu la fel de frumos, zic eu.

Plan mansarda. Suprafata totala utila, inclusiv insumand-o pe cea a garajului, este de 74,5 metri patrati. Cat are fiecare incapere in parte poti vedea in planul atasat mai jos. Eu doar vreau sa scot in evidenta cateva plusuri ale planului parterului acestei case.

In primul rand intrarea nu este direct in casa ci se face prin intermediul unui mic hol de unde poti accesa si CT. Inca de la primul contact cu interiorul vei fi coplesit de spatiul open space al acestei case. In zona de zi gasesti o bucatarie, o zona de servit masa si camera de zi, toate open space. Foarte multe ferestre ilumineaza natural zona de zi si o fac sa para si mai spatioasa. Din living room se poate iesi si pe o terasa exterioara neacoperita.

Ce mai imi place la acest proiect de casa cu mansarda, daca vorbesc strict despre planul parterului, este si faptul ca garajul poate fi accesat din casa, prin CT. In plus, garajul mai ere si o usa care da inspre spatele casei. De lepadat nu este nici camera de 10 mp de langa scari. Aceasta poate servi ca birou, dormitor de oaspeti sau chiar dormitorul copiilor.

Plan mansarda. In cei 64, 5 metri patrati avem o zona de odihna formata din 4 camere. Doua dormitoare mari si doua camere mai mici care pot fi folosite si ca dormitoare pentru copii. O baie deserveste intregul palier.

Amplasare pe teren si privire in sectiune. O astfel de casa necesita minim 400 de mp pentru a fi construita. Dar iti recomand sa o construiesti pe un teren mai mare, ca sa ii pui aspectul deosebit in valoare. Latimea minima a terenului trebuie sa fie de minim 20 de metri. Inaltimea casei la coama este de 8,18 metri.

Amenajari interioare: poze din interior.

Aceasta a fost casuta de astazi. Daca ti-a placut nu ezita sa o dai mai departe catre prietenii tai. Foloseste butoanele de mai jos. Sau spune-mi intr-un comentariu ce impresie ti-a lasat!

sursa: archon.pl