Te afli in cautarea unei locuinte care sa imbine designul modern cu eficienta energetica si confortul de neegalat? Te va incanta proiectul acesta de casa, o resedinta de 173 mp(garaj inclus), perfect proiectata pentru a satisface nevoile a 4-5 persoane, oferind un stil de viata modern si functional. Cu o forma armonioasa, acest proiect de casa P +M se integreaza perfect in orice mediu. Construita din materiale moderne, durabile si eficiente energetic, aceasta locuinta nu numai ca satisface standardele ecologice, dar garanteaza si o durata lunga de viata. Proiectul  include si un garaj dublu, adaugand un plus de confort si siguranta pentru familia ta.

Plan parter. Cu un parter generos, casa aceasta ofera un living spatios, cu loc pentru servit masa si o bucatarie open space, creand un mediu prietenos si familial. Accesul direct pe terasa exterioara din living adauga o nota de aer proaspat si relaxare in fiecare zi. Parterul include, de asemenea, un birou elegant, care poate fi transformat cu usurinta intr-un dormitor pentru oaspeti, oferind flexibilitate in utilizarea spatiului in functie de nevoile tale.

1.vestibul 6 mp

2.hol 8 mp

3.bucatarie 10 mp

4.camara 1,5 mp

5.dinning 11,5 mp

6.living 26 mp

7.birou 10 mp

8.baie 2,5 mp

9.CT 7 mp

10. garaj 30 mp

Total suprafata utila parter: 101 mp

Plan mansarda. La mansarda, descoperiti o atmosfera intima si reconfortanta. Cele 3 dormitoare sunt amenajate cu atentie la detalii, toate avand acces la balcon propriu, creand un spatiu privat perfect pentru momente de relaxare si contemplare. In plus, de la balcon, se poate admira privelistea de afara savurand o ceasca de ceai in diminetile frumoase.

1.hol 5 mp

2.dormitor 18 mp

3.dressing 5 mp

4.dormitor 15 mp

5.dormitor 16

6.baie 13 mp

Total suprafata utila mansarda: 72 mp

 

Alte imagini utile:

In concluzie, aceasta casa reprezinta o combinatie perfecta intre eleganta moderna, functionalitate si respect pentru mediu. Contacteaza un birou de proiectari case pentru a afla mai multe informatii si pentru a transforma aceasta viziune in realitatea locuintei tale de vis.

Un comentariu

  1. Buna seara! Este foarte frumoasa si merita un scurt comentariu si in ceea ce priveste pretul estimativ, ca la alte articole. In alta ordine de idei, ce inseamna conceptul de „materiale moderne, durabile si eficiente energetic”? Ca de „reabilitarea” blocurilor cu polistiren, despre care se spune ca „este eficient energetic” si „panourile solare recomandate de UE” ne-am lamurit! In realitate, ambele variante sunt un fiasco si o iluzie (pacaleala pentru prosti), reabiltarea termica din Bucuresti nefacand decat ca peretii de beton sau prefabricate, mai putin caramida, sa NU respire deloc peretii si sa existe un efect de „sera” in locuinte, vara iar iarna sa fie la fel de frig! Multumesc!

Lasa un comentariu