Un proiect de casa nou iesit din mainile minunate ale celor de la archon.pl poate fi admirat si de catre vizitatorii ideicase.com. O casa moderna, pe un singur nivel, foarte spatioasa si corect compartimentata. Un proiect ce poate satisface nevoile unei familii numeroase cu 2 sau chiar 3 copii. O casa parter cu garaj dublu, un living room vast si o terasa exterioara de vis. Te invit sa descoperi mai multe despre acest proiect de casa pe un singur nivel, compusa din 4 dormitoare si un garaj pentru doua autoturisme.

Are suprafata totala utila de 174 metri patrati si o suprafata construita la sol de 220 mp. Este o casa cocheta si se poate construi pe parcele mici de teren, arhitectii recomandand un minim de 500 mp cu conditia ca latura dinspre strada sa fie de cel putin 24 metri. Inaltimea la coama este de putin peste 6 mp iar suprafata acoperisului este de 320 mp. Da, este o casa spatioasa, un camin confortabil si modern pentru o familie tanara cu un stil de viata modern.

Compartimentare parter. Inainte de toate, mai ales ca vei vedea dormitoarele  cam mici, trebuie sa stii ca planul parterului poate fi adaptat conform cerintelor din Romania. Doar trebuie sa apelezi la un arhitect autorizat pentru asta. Si noi te putem ajuta in acest sens, facandu-ti o recomandare.

Garajul dublu de aproape 44 mp este fabulos si face toti banii, mai ales ca din ce in ce mai multe familii poseda mai mult de un autoturism. In plus, in garaj mai e si un spatiu de depozitare, suprafata totala a garajului depasind 50 mp. Evident, garajul are intrare si din casa, dupa cum era normal.

Camera de zi este foarte mare, luminoasa si este completata de o bucatarie open space ce dispune si de o camara. In total, livingul si bucataria open space au aproape 50 mp. Si asta nu este tot. Din living room se poate iesi pe o terasa exterioara superba, o terasa ce se intinde pe toata latura mare a casei.

Dormitoarele sunt amplasate in partea opusa zonei de zi si au iesire si acestea la terasa exterioara. Doua bai deservesc casa, una mai mare fiind amplasata in zona de odihna, celalata fiind mai mica, deservind zona de zi.

Privire in sectiune.

Amplasare pe teren.

Sunt sigur ca ti-a fost pe plac acest proiect de casa doar cu parter. Daca vrei sa vezi mai multe modele nu ezita sa cauti in vasta colectie de case de aici. Daca ai o intrebare nu sta cu ea in minte, adreseaza-o mai jos.

Lasa un comentariu