Hai sa te cuceresc cu inca un proiect fabulos de casa cu mansarda si garaj dublu. Este, dupa cum spune si titlul, o casa de vis. Si da, poate fi visul tau, acela indeplinit, daca vei alege sa o construiesti folosind acest proiect.

Compartimentarea acestei case cu mansarda este facuta inteligent, cu camere destul de mari si bine iluminate natural. Casa aceasta sofisticata este pregatita sa gazduiasca 4-5 persoane si sa le ofere conditii optime de a locui intr-o casa cu adevarat eleganta. Principalele camere ale acestei case sunt: 3 dormitoare, living room+dinning, birou/dormitor oaspeti, doua bai, bucatarie, mansarda deasupra garajului etc.

Nu este o casa economica. Daca ai un buget mai limitat ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa construiesti aceasta casa de vis. Costul este destul de maricel, daca e sa ne raportam la o casa cu mansarda asemanatoare. Dar se merita sa cumperi proiectul, daca iti permiti. Cat costa sa construiesti o astfel de casa, manopera si materialele de constructii? Fii atent la acest articol si vei afla printre randuri si la cat bani trebuie sa te astepti sa platesti pentru constructie.

Are un garaj dublu.  La proiectele de case moderne nu mai este un moft sa ai un garaj incapator deoarece majoritatea familiilor detin mai mult de un autoturism. Chiar daca detii doar un autoturism, tot este un avantaj garajul dublu, deoarece tot ramane loc pentru a depozita alte lucruri.

Aspectul deosebit de frumos captiveaza de la prima vedere. Suprafata de teren necesara constructiei este de minim 500 de mp cu o deschidere de minim 20 de metri. Estimarea mea privind costul construirii la rosu si la cheie, manopera si materialele de constructii, este de 65-79 de mii de euro. Si tu poti afla chiar acum cat costa constructia unei case.

 

Plan parter. Garajul imens este un mare plus al acestui proiect de casa. Doua autoturisme incap lejer aici, plus alte lucruri. Principalele camere de la parter sunt urmatoarele: living room + dinnig de 30 mp, bucatarie de 9 mp, camera de oaspeti sau birou de 13 mp si o baie mica de 3 mp. Evident, mai sunt si alte camere auxiliare dar te las sa le descoperi si singur, pe planul de mai jos.

Plan mansarda. Accesul se face pe scari si ne intampina un hol de 5 mp. Prima incapere care iese in evidenta este baia. Aceasta este foarte mare, are 10 mp, dar este perfecta asa. La o astfel de casa de vis nu aveai cum sa vezi o baie mica. Doar acest  proiect asemanator de casa cu mansarda mai are o baie asa mare.

Tot la mansarda gasim 3 dormitoare. Un dormitor de 12 mp si alte doua a cate 13,5 mp. Toate camerele de la mansarda, inclusiv baia, au iesire la balcon. De la acest nivel avem acces la podul garajului, o suprafata de 30 de mp care se adauga celor 130 de mp utili, unde poti amenaja o camera de zi sau orice altceva crezi ca ai nevoie.

Daca vrei sa gasesti un proiect de casa mai ieftin, tot cu mansarda si garaj, iti recomand sa te orientezi catre aceasta casa economica. Totusi, nu trebuie sa construiesti casa cea mai ieftina, facand rabat de la calitate. Nu faci acest lucru prea des in viata asa ca te sfatuiesc sa alegi inteligent proiectul de casa pe care il vei implementa. Informatii importante despre ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un proiect ieftin de casa am publicat recent pe site.

Daca ti-a placut aceasta casa de vis inseamna ca am ales inteligent acest proiect de casa cu mansarda si garaj dublu in suprafata de 130 mp. Alte modele de case vei gasi mai jos.

sursa:https://pracownia-projekty.dom.pl/