Casele cu mansarda sunt la mare cautare si in acest sezon de constructii iar zecile de proiecte de case cu mansarda de pe acest site sunt pregatite sa fie puse in practica. Ramane ca tu sa te decizi asupra unuia dintre proiecte si sa incepi constructia casei. Cine stie, poate chiar aceasta frumoasa casa moderna cu mansarda cu acoperisul in doua ape va fi aleasa.

Desi pare foarte mare aceasta casa are doar 3 dormitoare. Proiectantii s-au focusat pe camere spatioase nu au dorit sa includa un numar cat mai mare de incaperi. Daca vrei o casa cu mai multe camere te poti orienta spre aceasta casa cu mansarda si 4 dormitoare.

Revenind la prezentare nu am cu sa nu fiu surprins de compartimentarea acestei case cu mansarda dar si de marimea camerelor. Doar livingul are suprafata de 48,6 metri patrati.

Tot la parter gasim si bucataria de 7,7 mp. In schita parterului aceasta este gandita open space dar se poate inchide cu usurinta si fara vreo modificare a proiectului folosind un zid din gips carton.

Dar sa vedem cum arata parterul.

 

 

Plan mansarda. Incepem cu baia, care are 12 mp suprafata. Este atat de mare astfel incat gasim in ea atat cada cat si cabina de sus. Dar la o astfel de casa fantastica nu era oare necesar o baie pe masura?

Tot la mansarda mai gasim 3 dormitoare spatioase. Unul de 17,6 mp, altul de 13,8 mp si inca unul de 12,5 mp. Acesta din urma are acces la un balcon superb, de unde poti avea o panorama de vis. Asta mai depinde si de locul unde este construita acesta casa cu mansarda.

Daca esti hotarat sa cumperi acest proiect de casa cu mansarda cu 3 dormitoare trebuie sa iti spun ca ar fi de preferat sa o construiesti intr-o zona rurala sau la marginea orasului. Fiind atat de gingasa chiar nu ar merita sa fie expusa intre alte case aglomerate din zonele centrale ale oraselor. In cazul acestei situatii te poti orienta catre aceasta casa cu etaj.

In concluzie, daca iti plac casele cu mansarda spatioase, cu un aspect exterior modern, poti sa aplici acest proiect fara probleme. Un birou de proiectare din zona ta este pregatit sa iti indeplineasca visul de a avea propria casa cu mansarda.

Lasa un comentariu