Desi ai crede ca este vorba de o casa mare tin sa iti spun de la inceput ca in acest articol iti voi prezenta o superba casa mica cu mansarda cu suprafata utila de 88 mp. Este o casa ieftina de construit iar pretul aproximativ al constructiei, manopera + materialele de constructii, il vei afla daca esti atent la prezentarea de mai jos.

Proiectul acesta este foarte bine desenat pentru o casa economica. Daca privesti casa din exterior ai senzatia ca este vorba de o casa mare, cam ca aceasta casa cu etaj. Altfel nu ar fi posibil sa fie 4 dormitoare intr-o suprafata utila de 88 mp. Sau ar fi posibil dar ar trebui sa renuntam la camera de zi. Ori, in cazul acestei case cu mansarda, camera de zi este spatioasa si bine iluminata natural.

Despre arhitectura exterioara nici nu mai zic, este atat de frumoasa incat iti fura privirile. Este o combinatie intre stilul clasic taranesc si stilul modern. Dar sa vedem compartimentarea interioara!

Plan parter. Camera cea mai iubita de la parter este un living room cu bucatarie open space de 23 mp. Tot la parter se afla un dormitor de 9,5 mp. O mica baie de 3,5 mp deserveste intregul parter.

Plan mansarda. Aici gasim trei dormitoare mici. Cel mai mare are aproape 12 mp. O baie destul de spatioasa deserveste aceasta zona.

Imagini cu aceasta casa vazuta din cele 4 puncte cardinale. Daca vrei o casa si cu garaj te poti orienta catre acest proiect de casa cu mansarda si garaj.

Pretul constructiei. Construirea unei case nu are niciodata un pret fix, mai mereu apar cheltuieli neprevazute. Daca ai un teren cu utilitatile deja trase nu ai mult timp de asteptat pana cand aceasta casa cu mansarda sa fie gata.

Trebuie doar sa cumperi proiectul de la o firma de proiectare autorizata. Apoi te poti apuca de construit. Cu aproximativ 39 mii de euro o poti construi la rosu. Daca mai adaugi 28 de mii o poti avea la cheie. Spor la treaba!

sursa: stavby.cz