Casele cu etaj au revenit in plin plan si recastiga teren in fata caselor cu mansarda care au fost construite frenetic in ultimii ani. Se pare ca iubitorii tavanelor inclinate sau imputinat si din acest motiv trebuie sa vada case cu etaj frumoase, bune de construit in acest an. Pe ideicase.com avem si tot postam o gama variata de proiecte de case, pentru orice buget si orice gust. Doar rasfoiti articolele.

Un exemplu de eleganta si rafinament este si aceasta frumoasa casa cu etaj de 150 mp. Acest proiect poate fi implementat atat in zonele urbane cat si la tara. Arata bine, este compacta si este compartimentata inteligent. Daca iti doresti sa construiesti si tu o casa cu etaj si vrei sa vezi mai multe detalii despre acest proiect ramai cu mine pana la final.

Parterul are 77 mp. Planul parterului ne dezvaluie compartimentarea decenta si practica gandita de autorul proiectului.

Punctul de atractie al parterului acestei case cu etaj este de departe camera de zi alipita de zona de servit masa. Suprafata de 36,5 metri patrati este mai mult decat generoasa  si poate sustine diferite activitati ale unei familii formata din 3-4 persoane. O bucatarie de 8 mp si o mica baie de 4 mp se gasesc deasemenea la parter. Nu trebuie omis nici biroul in suprafata de 9 mp. Nici camera tehnica de 5,5 mp.

Etajul are 72 mp. Aici gasim zona de odihna si relaxare a casei.

La etaj gasim dormitorul matrimonial. Acesta are aproape 17 metri patrati si are acces direct si separat la un dressing de 7 mp si la o baie de 6 mp. Tot la etaj mai gasim inca doua dormitoare de 13 mp fiecare, deservite de o mica baie de 5 mp.

Suprafata totala locuibila a acestei case este de 150 mp. Suprafata construita este de 97 mp. Suprafata desfasurata este de194 mp.

sursa: https://aov-architecture.ro/

Un comentariu

  1. Postati si costurile acestor case, va rog !

Lasa un comentariu