Hai sa iti prezint unul dintre cele mai faine proiecte de case! Aceasta casa cu mansarda te va surprinde instant si te va face sa te intrebi cum de au incaput atatea camere mari si spatioase intr-un proiect de casa ce ofera doar 173 de mp utili, suprafata locuibila. Si mai are si garaj! Incredibil, nu? In total, suprafata construita a acestei case cu mansarda este de 196,5 mp.

Initial am crezut ca este o greseala in proiect dar repede am realizat ca aceasta casa, ce pare relativ mica, este chiar mare. Este vedeta caselor cu mansarda de pe acest site. Amprenta la sol a acestei frumoase locuinte cu mansarda este 13,7 cu 11 metri.

Arata deosebit si este pregatita sa gazduiasca o familie numeroasa, de pana la 7 persoane. Tare, nu? Arhitectura moderna, tipica caselor din tara noastra, este potrivita atat in zonele rurale cat si in cele urbane.

In doar 500 de metri patrati de teren poti sa construiesti aceasta frumusete, evident daca iti place proiectul acestei case cu mansarda. Dar, pentru a concluziona asta, trebuie sa vedem mai multe detalii despre aceasta: compartimentare, amplasament, imagini cu aspectul exterior.

Compartimentare parter. Planul parterului arata superb si ne dezvaluie o asezare interesanta a camerelor, cu ferestre mari si luminoase. Se evidentiaza un living room de 33 de metri patrati cu iesire spre o terasa imbietoare. Bucataria are 13 mp si este de tip open space, fiind alaturata de living.

Un dormitor de 14,5 mp este situat, de asemenea, la parter. Acesta poate fi chiar dormitorul tau sau dormitorul de oaspeti. O baie mica deserveste intregul parter.

Garajul de 18 mp si camera tehnica de 5,5 mp se afla, de asemenea, la parterul acestei case cu mansarda.

 

Iata cum arata casa privita din fata:

Compartimentare mansarda. O sa incep cu baia. Acesta baie te cucereste instant, are 13 mp si zici ca e un dormitor 🙂 . Pe acest site sunt multe proiecte de case, nu neparat cu mansarda, care au dormitoarele chiar mai mici de 13 mp. Iar aici sa avem o baie asa mare…. Foarte tare ideea arhitectului.

Revenind, baia aceasta foarte mare deserveste 3 dormitoare aflate la mansarda. Un dormitor de 26 mp, unul de 19 mp si inca unul de 21 mp. Deasupra garajului se poate amenaja inca un dormitor, in suprafata de 16 mp. Asadar sunt 4 dormitoare la etaj.

Aceasta a fost casa de astazi. Daca iti plac casele cu mansarda inseamna ca iti va intra repede la inima. Asadar, contacteaza un birou de proiectare chiar acum si arata aceasta casa firmei de constructii pentru a primi o oferta de pret. sursa: https://plans.com.ua/

Un comentariu

  1. Ca sa ajungi in camera 14 treci prin baie. Este la mintea cocosului sa vezi ca nu este ok, mai ales daca esti arhitect experimentat.

Lasa un comentariu