Hai sa te surprind cu un proiect de casa moderna ce poate gazdui o familie formata din 2-3 persoane. Iar la final iti voi spune si un pret estimativ al acestei case, ca sa stii daca vei contacta arhitectul sa cumperi sau te vei reorienta spre alte proiecte de case de pe site.

Aceasta splendoare cu arhitectura moderna are o suprafata totala, parter + mansarda, de 130 mp. Poate fi casa visurilor tale sau poate fi o casa de vacanta de la munte su de la mare, tu decizi.

Nu este foarte mare, aceasta casa cu mansarda si garaj o intrece ca suprafata dar aspectul exterior face toti banii.

Plan parter. Stiu ca vei fi cucerit de parterul acestei case moderne! Piesa de rezistenta este este camera de zi foarte inalta si bine iluminata de ferestrele imense ce are suprafata de 18 mp. Dar nici bucataria nu este mica, aceasta are, impreuna cu zona de servit masa, suprafata de aproape 18 metri patrati. Tot la parter mai gasim o baie de 4 mp.

Plan mansarda. La mansarda se doarme bine. Pentru acest lucru se fac vinovate doua dormitoare cochete: unul de 16 mp si dormitorul matrimonial in suprafata de 20 mp. Acest dormitor are acces la un balcon foarte util. O baie de 5 mp deserveste cele doua dormitoare.

Daca iti doresti aceasta casa cu mansarda cu arhitectura moderna nu ezita sa comanzi proiectul la un arhitect autorizat. Daca vrei sa stii cat te costa aceasta casa cu mansarda eu estimez ca mai putin de 65 mii de euro nu vei plati ca sa o construiesti la cheie.

sursa: interarh.com 

Lasa un comentariu