Este spatioasa cat doua apartamente dar este o casa de lux. Arata foarte modern si poate fi construita pe parcele medii si mici de teren. Azi ti-am adus o casa cu mansarda cu aspect deosebit care are si garaj. Te invit sa descoperi mai multe despre ea in randurile de mai jos.

Nu stiu cum au facut proiectantii acestei case dar au reusit sa deseneze niste planuri care, la prima vedere, sunt cam fanteziste. Iti vine sa crezi ca aceasta casa are 5 dormitoare, 3 balcoane, 3 bai, o bucatarie open space, un living spatios si un garaj? Nici mie nu mi-ar veni dar planurile de mai jos spun altceva?

Plan parter. Parterul este open space. Avand o bucatarie de 8,5 mp deschisa spre zona de servit masa si spre camera de zi, ambele insumand 27 mp, la parter este zona de petrecere a timpului liber. Un spatiu de 10 mp poate fi utilizat ca dormitor sau ca birou. Garajul pentru o masina si camera tehnica se afla, de asemenea la parter.

Plan mansarda. Aici se afla zona de odihna. Gasim 4 dormitoare destul de spatioase si doua bai. Piesa de rezistenta este dormitorul matrimonial ce are suprafata de 18,6 mp, are acces la balcon propriu si dispune de o baie de aproape 7 mp. Sa tot dormi in acest dormitor. Dar nici celelalte dormitoare nu sunt de lepadat, toate au acces la balcon, unele la balcon propriu, altele impartind un singur balcon, si sunt deservite de o baie foarte mare de 13 mp.

Aspectul exterior al acestei case cu mansarda este de nota 10. Imi place chiar mai mult decat aceasta frumoasa casa cu mansarda ce are aceeasi arhitectura moderna.

Prezentul proiect se poate cumpara de la un arhitect autorizat si costa aproximativ 900 euro. Costul total al constructiei, manopera si materiale, se situeaza intre 60 si 80 mii euro. Daca ai intrebari lasa un comentariu.

sursa: dom4m.ru

2 comentarii

  1. Bună ziua, un nr de telefon pt detaliile legate de această casă?

  2. Bună ziua, ce suprafață are aceasta casa? Mulțumesc!

Lasa un comentariu