Inca o superba casa cu mansarda cu arhitectura traditionala al carei proiect te va cuceri. Are 200 mp suprafata desfasurata si poate gazdui lejer o familie de 4 sau 5 persoane.

In realitate este vorba de o casa mica cu suprafata utila de 154 mp. Are un aspect exterior de nota zece, cu doua balcoane de 15 mp, cu acoperisul in doua ape si cu un garaj de aprox 17 mp.

 

Acest proiect de casa mica cu mansarda si garaj este construibil, la fel ca si aceasta casa cu mansarda, pe terenuri mici. Daca ai un teren de cel putin 20 pe 20 metri aceasta casa va arata perfect acolo.

Insa trebuie sa recunosc ca aceasta casa arata mai bine pe terenuri mai intinse, astfel incat sa poata fi admirata arhitectura deosebita a acesteia.

Planul parterului. La fel ca la orice casa moderna, la parterului acestei case cu mansarda gasim un living room mare. Aici ne intampina o camera de zi cu zona de servit masa si un semineu, in suprafata de 30 mp si o bucatarie open space cu camara in suprafata de 10 mp. Tot la parter se afla si o incapere de 10 mp ce poate fi folosita ca birou sa chiar ca un mic dormitor. O baie mica deserveste zona parterului. Deci, la parterul acestei case se afla zona de relaxare si socializare.

Planul mansardei. Urcand la mansarda gasim trei dormitoare spatioase si bine iluminate natural, deservite de o baie mare. Doua dintre dormitoare au acces la balcon propriu. Tot de aici se poate avea acces la spatiul de deasupra garajului, care poate fi transformat intr-o camera de depozitare sau de recreere, poate chiar intr-un dressing.

 

 

 

Acesta a fost proiectul, sper ca ti-a placut. Daca ai intrebari despre aceasta casa cu mansarda si garaj sau despre celelalte proiecte de case de pe site poti lasa un comentariu.

sursa: g500.ro