Casa aceasta cu mansarda este foarte speciala si te cucereste cu arhitectura sa deosebita. Aspectul exterior frumos este completat de o compartimentare ingenioasa, cu multe camere luminoase si spatioase. Ramai cu mine pentru a vedea mai multe detalii.

Pentru o familie formata din 5-7 persoane aceasta casa este numai buna. Are 4 dormitoare, doua bai, o camera de zi, o bucatarie precum si alte dependinte.

Planul parterului. Aici gasim zona de relaxare si socializare a intregii familii. Intrarea se face prin doua mici terase. Ori printr-un vestibul de 5,45 mp (1), ori direct prin camera de zi. Continuand, ajungem intr-un hol de 9,18 mp, de unde avem acces catre toate incaperile de la parter. Remarcam o camera de zi foarte spatioasa si luminoasa in suprafata de 32,53 mp (5). Langa camera de zi gasim si zona de servit masa de 8,74 mp(4).

 

Tot la parter mai gasim o camera ce poate fi folosita ca birou, in suprafata de 9,73 mp (6) si o baie de 3,51 mp (7). Accesul la mansarda se face urcand scarile(8). Suprafata parterului acestei case cu mansarda este de 84 mp.

Planul mansardei. Aici gasim zona de odihna pentru intreaga familie.

Proiectul acestei case este destinat familiilor numeroase. Astfel mansarda are 4 dormitoare destul de mari, unele dintre acestea avand acces la cele doua balcoane ale casei. Doua dormitoare au 15 mp fiecare (2,4) si doua au 14 mp fiecare ( 3,5). Se pot accesa prin intermediul unui hol de 11 mp ( 1) si sunt deservite de o baie de 9 mp(6) . De notat si o camera de garderoba de 5 mp (7). Asadar, suprafata mansardei este de 84 mp.

Planul de amplasament. Se poate construi pe suprafete medii de teren. Cu cat mai intins este terenul cu atat mai bine integrata in peisaj va fi aceasta casa cu mansarda. Totusi se recomanda ca terenul sa aiba un minim de 20/20 metri.

Imagini cu locuinta vazuta din toate laturile. Acest proiect de case se poate pune in opera in orice zona a tarii si pe orice relief.

Cost estimativ cu construirea la rosu. Materialele necesare constructiei acestei case si manopera echipei de constructori pot sa coste diferit in functie de localitate si alte aspecte. Totusi, ca sa iti faci o idee, estimez un cost de 70 mii de euro.

Daca suma estimata pentru a construi aceasta casa vi se pare mare, iti propun sa optezi pentru o casa mica cu mansarda sau chiar pentru un proiect de casa doar cu parter.

Ai o intrebare? Poti sa comentezi mai jos.

sursa: https://www.extradom.pl

Un comentariu

Lasa un comentariu