Hai sa te surprind, inca o data, cu un frumos proiect de casa cu mansarda si garaj pentru un autoturism. Am selectat un proiect de casa moderna ce are in componanta 3 dormitoare, 3 bai, un living foarte mare dar si multe alte incaperi utile si indispensabile in zilele de astazi.

Aspectul modern si suprafata utila generoasa ar trebui sa fie doua dintre principalele motive pentru care ti-ai dori o astfel de casa frumoasa. Daca ti-am starnit curiozitatea te invit sa ramai pe site pentru a afla detalii suplimentare despre proiect.

Designul acestei case cu mansarda este unul simplu, orientat spre o functionalitate ridicata, fapt ce face aceasta casa sa fie una destul de ieftin de construit. Interiorul ergonomic compartimentat dar totusi foarte spatios, garajul cu intrare direct din casa dar si cele 3 dormitoare de la masarda foarte spatioase, toate acestea sunt motive pentru care ar trebui sa iei in calcul acest proiect de casa moderna cu mansarda si garaj pentru un singur autoturism.

Compartimentare parter. Planul parterului ne dezvaluie un interior practic si functional. Intrarea se face printr-un vestibul de 5 mp. De aici, in dreapta, putem intra in garaj sau, in stanga, putem intra intr-un hol de 7 mp care ne duce direct in inima casei, adica in zona de zi.

Zona de zi este formata din bucatarie + living+ dinning. Suprafata insumata a acestora este foarte mare si iti garanteaza o experienta relaxanta aici, alaturi de intreaga familie. Bucataria are 9 mp si dispune si de o camara de 2 mp. In apropiere este zona de servit masa in suprafata de 12 mp. Zona de living room are si aceasta o suprafata confortabila de 25 mp. Asadar, intrega zona de living room are suprafata de 50 de mp.

Compartimantare mansarda. Planul mansardei este o continuare fireasca a ingeniozitatii gasite la parter. Astfel, avem aici 3 dormitoare destule de spatioase. Iese bine de tot in evidenta dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 15 mp la care se adauga un dressing de 3 mp. Dormitorul matrimonial are acces la balcon propriu si dispune de o baie in suprafata de 7 mp.

La mansarda mai gasim alte doua dormitoare, unul de 16 si altul de 14 mp. Acestea sunt deservite de o baie de 8 mp si impart un balcon cochet. De mentionat ar mai fi si faptul ca mai exista o incapere ce serveste drept pod al garajului. Aceasta poate fi transformata in camera aditionala la nevoie.

Alte detalii despre casa aceasta superba. In primul rand, poti sa iti faci o idee clara asupra aspectului final daca privesti imaginea de mai jos. Tot acolo vei vedea aplasarea acestei case cu mansarda pe teren dar si o privire in sectiune a acesteia.

Acesta a fost proiectul, sper ca ti-a placut. Alte modele de case cu mansarda vei gasi daca rasfoiesti aarticolele de pe site.

Lasa un comentariu