Nici nu putea fi caracterizat mai bine acest proiect de casa cu demisol si mansarda! Arata ca o bijuterie dar sa stii ca nu este o casa foarte costisitoare. As spune ca este o casa chiar ieftin de construit daca e sa privesc suprafata utila a acesteia raportata la pretul final. Iar faptul ca este o casa compacta o face numai buna de construit pe terenurile mici si destul de inguste.

Ti-am starnit curiozitatea? Ramai cu mine sa afli mai multe detalii despre aceasta casa moderna cu demisol si mansarda. O sa iti placa!

Aceasta casa are o suprafata construita de 133,8 metri patrati, cea utilizabila (D+P+M) fiind de 200 mp. Avand o amprenta construita la sol de 15,38 pe 9,98 metri  aceasta casa se incadreaza pefect pe terenurile inguste. Fiind o casa cu aspect modern aceasta este prevazuta cu un garaj foarte util.

Plan demisol! Suprafata utila a demisolului este de 27,81 metri patrati.

Planul parterului. Suprafata utila a parterului, inclusiv garajul, este de 105,18 metri patrati. Un living fabulos ce iti ofera un confort sporit si o priveliste de vis. De aici poti iesi pe o terasa deschisa si te poti relaxa in voie alaturi de familie si prieteni. Daca iti vei construi aceasta casa vei avea 32,42 de mp de spatiu numai bun pentru a te relaxa impreuna cu familia ta. Ai scapat si de mirosul de mancare de la bucatariile open space care sunt la moda in acest tip de proiecte de casa, aici ai o bucatarie in suprafata de 10,32 mp care este inchisa.

Baia are si aceasta o suprafata generoasa de 9,3 mp. Si, ca sa inchei prezentarea intr-un mod spectaculos, afla ca la parter mai gasesti un dormitor de 14,08 mp, numai bun de folosit ca birou, camera de oaspeti sau chiar ca dormitor pentru tine.

Plan mansarda! Suprafata utila a mansardei este de 66,55 metri patrati.  Trei dormitoare spatioase vei gasi aici. Si o baie de 6,88 mp.

La final, privind compartimentarea celor 3 nivele nu pot sa nu observ cat de bine a fost folosit intregul spatiu al acestei case cu demisol, parter si mansarda. Arhitectii au profitat din plin de spatiul disisponibil obtinand un loc placut pentru toata lumea. Daca iti place casa eu zic sa contactezi arhitectul si sa incepei demersurile pentru constructia casei tale mult visate.

sursa: tooba.pl

Lasa un comentariu