Mai acum cateva zile iti spuneam, cand ti-am prezentat acest proiect de casa mica doar cu parter, ca vor fi la mare cautare casele de acest gen. Si nu au fost vorbe in vant deoarece si astazi tot o casa frumoasa doar cu parter iti voi prezenta. De data asta e vorba de o casa spatioasa, de 120 mp, compusa din 3 dormitoare, un living room, bucatarie, doua bai si alte incaperi. Nu pot omite nici mica terasa din spatele casei.

Aspetul exterior este chiar unul de vis iar pretul estimat de catre sursa mea este prea atractiv. Daca vrei sa vezi imagini din interior-exterior, planul parterului dar sa afli si cam la ce pret se construieste aceasta casa te invit sa ramai focusat pe acest articol pana la final. Iti garantez ca nu vei pierde vremea, chiar este o casa frumoasa ce merita studiata si, de ce nu, construita!

Compartimentare parter. Planul parterului ne dezvaluie o casa cu o compartimementare robusta, cu camere spatioase si bine iluminate natural. Piesa de rezistenta este camera de zi care are suprafata de aproape 27 mp. Iar bucataria open space in suprafata de aproape 10 mp mareste practic intreaga zona de zi la aproape 40 mp daca luam in calcul si camara atasata bucatariei.

Din camera de zi se poate iesi, cand vremea o permite, la o micuta si cocheta terasa acoperita. Chiar si unul dintre dormitoare are usa directa catre terasa, ma refer la dormitorul de 14,16 mp. Si ca tot veni vorba de dormitoare nu trebuie omise nici celelalte doua dormitoare care compun proiectul acestei case. Un dormitor are suprafata de 15,5 mp iar celalalt are suprafata de 12,11 mp.

Imagini din interior. Desi este doar o randare 3d eu zic ca este bine sa va faceti o idee despre potentialul acestui proiect de casa.

Acest proiect de casa doar cu parter are amprenta de 12,22 pe 15,79 metri, adica 193 mp suprafata construita la sol. Pretul recomandat pe site-ul de unde am preluat proiectul este de 350 euro/mp suprafata construita pentru construirea la rosu(manopera si materialele de constructii).

Ar veni in jur de 65 mii euro.

Un comentariu

  1. Cine imi construiește o casă ca cea prezentată în Alba lulia?

Lasa un comentariu