Casele mici nu contenesc sa apara pe aici si se vede treaba ca si voua va plac proiectele de acest tip. Daca ai vazut aceasta casa mica sau acest proiect de casa doar cu parter si nu ai gasit ce cautai iti propun sa fii atent la proiectul de mai jos deoarece are o multime de avantaje.

Casa de astazi are o amprenta construita la sol de 10 pe 12 metri si o suprafata construita de 108 mp. Forma de L este interesanta si ii permite sa aiba intrarea oarecum ferita de soare si intemperii.

In suprafata utila de 83 mp gasim trei dormitoare, un living room, o bucatarie, o baie si alte incaperi aditionale. Nu te astepta sa fie dormitoarele prea spatioase dar trebuie sa fii pregatit sa fii surprins placut de dimensiunea camerei de zi.

Plan parter. Intrarea se face prin intermediul unui hol de 3,67 mp. In partea drapta este o debara de 4 mp. In stanga este un hol de 7,78 mp de unde putem accesa intreaga casa.

Livingul este spatios si are acces pe o mica terasa. Cei 18 mp sunt suficienti pentru o multime de activitati, mai ales ca zona de dinning in suprafata de 11,28 mp se afla alaturi. Bucataria este in imediata vecinatate.

Cele trei dormitoare au suprafata destul de mica. Cel mai mare are 10,36 mp. Ai avantaj iarna deoarece incalzirea este mai ieftina. Totusi, poti modifica acest proiect astfel incat sa iti configurezi dormitoarele mai mari.

Amplasare pe teren.

Alte imagini.

La final, nu pot decat sa sper ca ti-a placut acest proiect de casa doar cu parter. Desi are are o zona utilizabila mica si camerele nu sunt foarte mari, aceasta casa este totusi confortabila. Are tot ce ii trebuie pentru a oferi un trai linistit unei familii de 3-4 persoane.

sursa: domowy.pl