Probabil ca iti va fi pe plac si acest proiect de casa mica, mai ales ca se poate construi cu un buget relativ modest. Si, ca sa fiu sincer, nici nu arata rau deloc. Aspectul exterior interesant, cu o terasa partial acoperita, dar si compartimentarea interioara decenta, fac din acest proiect de casa mica sa fie o alegere buna pentru cine doreste sa isi construiasca o casa doar cu parter. O vad potrivita tinerelor cupluri aflate la inceput de drum sau celor care sunt tineri pensionari si vor sa se retraga catre o viata linistita intr-o casa la curte.

Avantajul principal al acestei case este faptul ca poate fi construita pe terenuri mici. In cazul de fata iti trebuie cca 400 mp de teren si poate fi construita. Amprenta la sol a acestei casute este de 85 mp suprafata construita. Inaltimea la coama este de 6,36 metri. Daca ar fi avut si un garaj inclus in proiect ar fi fost super dar cred ca se poate modifica proiectul destul de usor, atasandu-se si un garaj.

Plan parter.  Compartimentarea este foarte simpla si eficienta. Intrarea se face pe un hol de 2,06 mp. De aici ajungem direct in camera de zi. Aceasta este destul de spatioasa avand 24,44 mp si are acces la o terasa semi acoperita. Bucataria se afla in continuarea camerei de zi si are suprafata de 9,31 mp.

Zona de somn este formata din doua dormitoare micute, a cate 9,38 mp fiecare. In realitate nu te simti constrans in aceste dormitoare datorita ferestrelor mari care lasa lumina naturala sa intre din belsug. O baie de 4,29 mp deserveste intreaga locuinta.

Amplasarea pe teren.

Casa vazuta din mai multe unghiuri.

Pret estimativ. Fiind simpla si avand o suprafata relativ mica este probabil ca pretul final, aici intrand manopera si materialele de constructii, nu va depasi 50 de mii de euro. Terenul si proiectul iti mai trebuie si ai rezolvat si cu contructia casei mult visate.

sursa: domowy.pl