Daca iti vei construi casa folosind acest proiect de casa doar cu parter o sa faci cea mai buna alegere. Iti recomand sa ramai pe Idei Case pana la final pentru a afla daca ti se potriveste acest proiect de casa pe un singur nivel. Iti voi arata imagini din interior-exterior, planul parterului, amplasamentul pe teren dar iti voi spune si un pret. Pretul proiectului si pretul constructiei acestei elegante case mici si frumoase.

Aceasta casa are suprafata de 110,9 metri patrati si poate fi construita pe minim 400 mp de teren cu o latura de 20 ml. Are doua dormitoare plus o camera cu functionalitatea de birou care poate fi transformata in dormitor de oaspeti dar si un living room spatios si doua bai. Aspectul exterior care te cucereste dar si compartimentarea ingenioasa fac ca acest proiect de casa sa fie preferatul celor care doresc sa isi construiasca o casa mica doar cu parter.

Plan parter. Intrarea se face la adapostul unui mic atic si ajungem intr-un hol de 5,2 mp. De aici putem intra in CT sau putem inainta si vom ajunge intr-un alt hol in suprafata de 6,9 mp. De aici casa se imparte virtual in doua zone. In partea stanga se afla zona de zi si in partea dreapta se afla zona de somn.

In zona de zi avem o toaleta de serviciu de 1,3 mp si un living room 34,2 mp absolut superb. Este bine iluminat natural si are acces catre o mica terasa acoperita. Din living room se poate intra in bucataria de 10,1 mp care nu este open space. Bucataria dispune si de o camara din suprafata de 1,3 mp.

In zona de noapte avem acces daca intram pe un hol de 4,3 mp. De aici putem intra in biroul de 9,5 mp. Acest birou poate avea diverse intrebuintari, nu neaparat camera de oaspeti, poate fi chiar o camera de studiu sau poate dormitorul unuia dintre copii. A doua incapere este un dormitor de 12,8 mp iar ultima camera din zona de noapte este un dormitor spatios de 16,1 mp.

 

Iata si amplasarea acestei case mici pe teren.

Pretul constructiei. Fiind o casa pe un singur nivel si avand in jur de 100 mp, ar trebui sa stii ca pretul la rosu nu sare de 36 de mii de euro. La cheie pretul acestei case ajunge la maxim 65 mii de euro. Costul proiectului se invarte in jurul sumei de 900 de euro.

Daca iti place acest proiect de casa pe un singur nivel nu ezita sa il pui in opera cat mai repede. In cateva luni casa ta mult visata va prinde contur .

sursa: z500.pl