Iti supun atentiei un nou proiect de casa mica, construita pe un singur nivel, cu acoperisul in doua ape si compusa din 3 dormitoare, un living, o bucatarie, o baie si un hol. Acest proiect de casa face parte dintre acele case construibile cu un buget redus, mai ales datorita formei simple, a acoperisului in doua ape, a planseului din lemn dar si datorita compartimentarii clasice. Pretul la rosu, incluzand manopera si materialele de constructii, este aproape incredibil. Daca vrei sa afli cat mai multe detalii despre acest model de casa mica iti recomand sa ramai atent pana la final alaturi de mine.

Acest model de casa nu este singurul de acest tip postat aici, cateva proiecte asemanatoare sunt postate deja in sectiunea de proiecte de case doar cu parter. De exemplu, aceasta casa seamana destul de mult, atat la aspectul exterior cat si la compartimentarea interioara.  Nu trebuie sa uitam nici de aceasta casa mica si ieftina care arata si intr-unmare fel. Dar sa revenim la aceasta casuta si sa vedem ce informatii putem afla. Eu iti propun poze din exterior, planurile cu compartimentarea, amplasarea pe teren dar si un pret real estimat de constructie a acestei case la rosu.

Plan parter. Simplitatea compartimentarii lasa loc de spatiu suficient pentru toata lumea. Desi ti-ar veni greu sa crezi ca aceasta casa are in componenta 3 dormitoare, iata ca acesta este adevarul. Intr-adevar, sunt mici dormitoarele, dar cui ii trebuie mai mult cand zona de living si bucataria open space insumeaza peste 40 metri patrati!

Iata componenta parterului.

  1. vestibul 3,10 mp
  2. hol 8,10 mp
  3. living +bucatarie 38,2 mp
  4. dormitor 10,2 mp
  5. dormitor 10,4 mp
  6. dormitor 11,3 mp
  7. baie 6,2 mp

Total suprafata utila = 87,5 mp.

 

Amplasare.

Estimare pret. Avand in vedere ca aceasta casa este construita pe o amprenta la sol de 107,2 mp, pretul estimat, conform preturilor minime la mp de constructii de pe piata, se situeaza in jurul a 210 euro/mp constuit. Mai exact 22 500 euro. Manopera si materialele sunt incluse. Ti se pare prea mare aceasta casa ? Iti recomand sa urmaresti si celelalte proiecte de case mici si ieftine pe care le-am postat aici.

sursa: extradom.pl

4 comentarii

  1. Unde aş putea lua legatura cu voi pentru acest proiect

  2. Dati-mi o echipa sa-mi constriasca asemenea casa in acesti bani! Terenul si utilitatile le am.

Lasa un comentariu