Casele doar cu parter pot arata senzational atunci cand alegi un proiect bun, gandit dupa tendintele actuale in proiectari si constructii case. Iti prezint o casa fabuloasa, eleganta,  cu o compartimentare generoasa pentru o familie numeroasa si frumoasa <3 ! Are o arhitectura clasica cu elemente de fatada realizate din profile decorative din polistiren. Forma compacta, dreptunghiulara si o compartimentare decenta, generoasa chiar.

Da, chiar de este doar o casa costruita pe un singur nivel, trebuie sa stii ca in ea pot locui pana la 5 persoane. Este compusa in principal din 3 dormitoare, un living room cu zona de dinning, o bucatarie, doua bai dar si alte camere aditionale, in total avand suprafata locuibila de 142,6 metri patrati. La aceasta suprafata se mai adauga suprafata garajului de 32,45 mp dar si cea a camerei tehnice de 6,45 mp. In total avem la parter o suprafata de 181,5 metri patrati.

Amprenta la sol a casei este de 21,5 pe 13, 5 metri. Asadar este vorba de o casa care se intinde pe o suprafata destul de consistenta. Suprafata construita la sol a acestei case este de 242 mp iar suprafata de teren minima pe care poti construi ar trebui sa depaseasca 600 de mp cu o deschidere la drum de 21 metri.

Plan parter. Intrarea se face la adapostul unei mici verande, strajuita de o arcada mirifica. Imediat ajungem intr-un mic hol de 6,88 mp. De aici putem inainta si ajungem in casa sau, prin partea stanga, putem intra in garaj si CT. Dar noi vom inainta si ajungem in inima casei, in locul foarte spatios si plin de lumina naturala. Initial traversam un hol de 20 mp si avem de ales intre doua zone: zona de zi si zona de noapte.

Zona de zi este formata dintr-un living si un dinning care insumeaza impreuna aproape 50 mp. In imediata vecinatate se afla si o bucatarie open space de aproape 12 mp. Bucataria dispune si de o mica camara. Din living se poate iesi pe o terasa sublima .

Zona de noapte este formata din 3 dormitoare si o baie. Cel mai mare dormitor este cel matrimonial si are iesire si pe terasa. Celelalte doua dormitoare au putin peste 12 mp dar sunt bine iluminate natural datorita ferestrelor mari si luminoase astfel incat nu se simte ca spatiul este mic.

Aceasta casa are posibilitatea de a fi mansardata, obtinandu-se astfel inca 43 mp de suprafata utila locuibila. Langa baia care deserveste zona de zi se afla pozitionate niste scari ce faciliteaza accesul in podul mansardabil.

 

Amenajari interioare. Nu ai cum sa nu iubesti interiorul acestei case!

Estimare cost. Pe baza preturilor din piata, atat ale materialelor de constructii cat si a manoperei percepute, dar si cu ajutorul estimarilor facute de biroul de proiectare care a realizat aceasta casa, pot spune ca un 113 – 138 mii de euro sunt suficienti pentru a avea la cheie aceasta casa.

sursa:extradom.pl

6 comentarii

  1. Buna ziua, rog contact pentru acest proiect
    Multumesc

  2. Buna ziua,
    Cum ar arata proiectul mansardat pt aceasta casa

  3. Buna ziua,
    Cum arată proiectul acestei case mansardate.

Lasa un comentariu