Astazi iti voi arata un proiect de casa cu adevarat deosebit, unde arhitectura moderna, eleganta, se combina perfect cu o compartimentare comoda. Iti voi arata planurile dar si imagini din diferite unghiuri ale casei in speranta ca te voi convinge sa o construiesti.

Amprenta la sol a acestei case este de 11,5 cu 11 metri. Astfel o poti construi pe terenuri chiar si de 400 de mp. Pretul la rosu si la cheie al acestei case, daca este sa ne referim la manopera, nu il pot estima deoarece acesta depinde de zona unde locuiti si de perioada cand doriti sa o construiti.

Dar, pentru a va satisface curiozitatea, va pot da o estimare cu costul materialelor de constructii necesare constructiei la rosu si la cheie. Costul este estimat de firma de proiectare care a desenat aceasta frumoasa casa cu mansarda.

In principiu, casa aceasta fabuloasa este compusa din 4 dormitoare, doua bai, o sufragerie, o bucatarie si un garaj. Ramai cu mine pana la final sa descoperi intreg proiectul acestei case cu mansarda.

Plan parter. Dupa ce intri in casa, prin intermediul unui hol de 5 mp, daca o iei in partea stanga vei fi impresionat de un spatiu foarte mare in care se afla zona de zi( living room + dinning de 32,5 mp) si bucataria open space ( bucatarie 10 mp + camara de 1,5 mp). Daca timpul este frumos si vrei sa iesi afara o poti face lejer deoarece de aici ai acces din doua parti pe o terasa interesanta, numai buna pentru a servi masa. Tot din camera de zi se poate urca la mansarda prin intermediul scarilor. Nu inainte de a trece pe langa o baie de 4,5 mp.

 

Plan mansarda. Aici se evidentiaza un dormitor matrimonial de 15 mp ce are inclus si un dressing de 3 mp. Acesta are acces la un mic balcon propriu. Accesul se face urcand scarile. De aici putem intra si in celelalte camere care servesc drept dormitoare. Toate au acces la cate un mic balconas, care este mai mult de design. Dar, cine va opreste sa modificati acest proiect de casa dupa bunul plac! O baie de 5,5 mp deserveste aceste dormitoare.

Casa aceasta chiar arata bine. Mai jos o poti vedea din mai multe unghiuri.

Arhitectii care au proiectat acest proiect de casa cu mansarda si garaj estimeaza ca pretul materialelor de constructii necesare pentru a o construi la rosu este de 35 mii de euro. La constructia la cheie mai adaugati inca 20 de mii de euro.

In concluzie, casa asta chiar arata bine. Este o casa cu mansarda spatioasa si merita luata in calcul daca vrei sa incepi constructia unei case in acest an. Nu uita sa te informezi pe acest site despre cat dureaza sa construiesti o casa, cat costa constructia unei case si ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un proiect de casa ieftin. Zi frumoasa!

sursa: https://www.archon.pl/