Arata perfect acest model de casa in stil traditional si se diferentiaza clar fata de multe proiecte de case doar cu parter de pe site prin aspectul traditional interesant, care te cucereste, dar si prin compartimentarea inteligenta si ergonomic gandita. Asadar, daca adunam arhitectura superba si suprafata parterului desenata astfel incat fiecare centimetru patrat sa fie folosit la maximum, obtinem un proiect de casa mica si frumusica, care are toate sansele sa se transforme in casa visurilor tale.

Asa cum te-am obisnuit de la proiectele anterioare, iti voi da si cateva preturi estimative. Vei afla pretul pe mp de constructie la cheie dar si pretul acestui proiect de casa doar cu parter. Tine minte ca preturile sunt estimative, realitatea in teren poate fi alta. Pe langa preturile pe care le vei afla trebuie sa fii pregatit si cu alte sume de bani, sume necesare pentru teren si aducerea utilitatilor. Daca ai deja terenul este mai mult decat perfect. Asadar propun sa incepem prezentarea proiectului.

Acest model de casa are in componenta doua dormitoare, o baie, o camera de zi cu bucatarie open space si alte dependinte indispensabile unei case noi, construita in zilele de astazi. Are o suprafata utila de 67,9 mp si o suprafata construita desfasurata de 85 mp. Amprenta la sol a casei este de 11 cu 10,5 metri. Inaltimea la coama casei este de 5,84 metri iar panta acoperisului este de 30 grade.

Compartimentare parter. Planul parterului arata bine si ne dezvaluie un interior bine structurat si aerisit. Ca si in cazul acestui model de casa mica, compartimentarea este facuta separand printr-un hol cele doua zone distincte ale casei: zona de zi si zona de odihna.

Intrarea principala se face accesand un mic hol de 3,65 mp. Imediat in partea stanga se afla pozitionata camera tehnica. Inaintand ajungem intr-un hol de 9,40 mp. De aici lucrurile sunt simple si putem accesa intreaga locuinta. In capatul holului se afla o baie in suprafata de 5,55. In partea dreapta se afla cele doua dormitoare a cate 11,20 mp fiecare.

In partea stanga se afla zona de zi formata din camera de zi si bucataria open space. Totul in aproape 23 mp. Din living room poti sa iesi pe terasa si sa savurezi cafeaua privindu-ti frumoasa acasa mica pe care ai construit-o urmand proiectul gasit pe IdeiCase.com.

Preturi estimative pe mp de constructie

  • Pret proiect complet DTAC – 550 €
  • Pret proiect complet DTAC+PTh(Structura)-850 Euro
  • Pret proiect complet DTAC+PTh(Arhitectura+Structura)-1000 Euro
  • Pret Constructie la rosu-15-17 mii Euro(materialele de constructii si manopera incluse)
  • Pret Constructie la cheie -38-48 mii Euro(materialele de constructii si manopera incluse)

Sper ca ti-a fost pe plac acest proiect frumos. Poti sa il folosesti linstit pentru constructia casei tale deoarece are toate atuurile pentru o casa doar cu parter de nota 10.

sursa: domywtradycji.pl

Un comentariu

  1. foarte frumusica! ideal pentru zone de munte si nu numai… multumesc frumos pentru idee si poze! zi buna!

Lasa un comentariu