Hai sa te cuceresc cu o casa mica, construita in stil rustic. Este un proiect numai bun de pus in practica de catre cei care adora acest stil si isi doresc o casa permanenta sau de vacanta. Incaperile acesteia oferta un confort sporit in ciuda dimensiunilor relativ reduse iar fatada decorata cu lemn ii confera un farmec aparte, cum doar casele in stil traditional pot avea.

Plan parter. Inca de la intrare suntem intampinati de o terasa de vis, un loc numai bun de a te relaxa cu familia. Suprafata de 19,5 mp este suficienta pentru a face o multime de activitati protejati de soarele parjolitor sau de ploaie sacaitoare. Inauntru gasim o baie de 3,5 mp si un living room cu bucatarie open space, totul avand suprafata de 32 mp.

Plan mansarda. Doua dormitoare gasim aici, destul de generoase as spune. Un dormitor are suprafata de 13,15 mp si unul de 11,58 mp. O baie de 3,93 mp le deserveste si un hol de 3,4 mp face legatura intre toate aceste incaperi.

Sistemul de constructie este bazat pe structura din lemn cu izolatie din vata dar poate fi adaptat si pentru alt tip de material.

 

Pretul proiectului. Daca iti doresti si tu o casa asemanatoare trebuie sa stii ca primul pas este discutia cu un proiectant. In functie de tipul de structura, pretul proiectului se situeaza intre 8-12 e/mp.

Aceasta casa are suprafata construita la sol de 60 mp, incluzand aici si terasa. Suprafata utila, P+M este de 64 mp + suptafata terasei de 19,5 mp.

Asa-i ca este formidabila aceasta casuta mica? Urmareste-ne pagina de FaceBook pentru mai multe proiecte de case.

7 comentarii

 1. Buna ziua,
  Care ar fi investitia totala in acest proiect de casa? Materiale + manopera, terenul banuiesc ca se achizitioneaza separat.
  Multumesc

  1. Va salut. am facut eu ceva asemanator, 60mp amprenta, si fara manopera va duce pe la 45.000e

 2. Buna ziua, as dori sa stiu daca acest model de casuta/cabana poate fi montata oriunde in tara.

 3. La acest tip de casă, trebuie autorizație de construire?Prețul pe metru pătrat înseamnă amprenta la sol, sau totalitatea pereților?Doresc construirea unei case cu o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați amprenta la sol. Mulțumesc.

 4. Interesat tipul ăsta de casa…vreau detalii..

 5. Bună. Un preț la cheie va rog la aceasta casa minunata. Cu proiect materiale manopera. Mulțumesc

Lasa un comentariu