Casele din lemn sunt din ce in ce mai cautate si la noi iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure deoarece am o multime de proiecte de astfel de case de prezentat, modele frumoase si versatile. Casa de astazi are 85 mp suprafata utila si este gata sa gazduiasca pana la 5 persoane. Are 3 dormitoare, doua bai si o zona de zi fabuloasa.

Fie ca iti doresti o casa din lemn ca si locuinta sau doar ca o casa de vacanta, este foarte bine ca te-ai gandit la acesti tip de case. Asta inseamna ca te gandesti la natura. Evident, sunt o multime de alte avantaje pentru a construi o casa din lemn, la voi expune intr-un articol separat.

Astazi doar incerc sa te fac sa iubesti acest tip de case prezentandu-ti un proiect de casa cu mansarda construita din lemn. Am planurile casei dar si alte imagini din exterior.

Plan parter casa din lemn. Dupa cum am zis si la inceput, zona parterului este superba. Practic, toata zona parterului este o zona de zi open space. Zona de living room + zona de dinnig + bucataria open space + hol = 46 de metri patrati de zona de odihna si relaxare. Cam atat gasim la parterul acestei case din lemn. De fapt mai gasim o baie mica, de 2 mp. Si uite asa urcam la etaj pe scarile interioare.

Plan mansarda casa din lemn. La mansarda se gasesc 3 dormitoare. Nu sunt foarte mare mari dar fiind vorba de o casa mica, de vacanta sau locuit, nici nu se putea altfel. Un dormitor are 9,35 mp, unul are 8, 44 mp si unul are suprafata de 8,61 mp. Toate aceste dormitoare sunt deservite de o baie de 4 mp. Aceste 4 incaperi pot fi accesate prin intermediul unui hol de 4,67 mp, aflat in centrul casei.

Alte imagini cu fatada.

Sper ca ti-a placut aceasta casa. Daca vrei sa vezi mai multe modele de case din lemn sa stii ca am postat si alte idei pe site. Daca vrei sa fie a ta nu mai astepta, contacteaza un arhitect sa iti realizeze proiectul. Fiind din lemn si avand o suprafata destul de mica ar trebui sa te lase cu bani in buzunar. Si nici nu iti trebuie o parcela de teren foarte mare. Indeplineste-ti visul de a avea o casa din lemn construita in stilul traditional chiar acum.

sursa: https://www.mgprojekt.com.pl/

Un comentariu

  1. pentru o casuta de vacanta la munte, este perfecta!

Lasa un comentariu