Hai ca am o casa deosebita pentru tine in acest articol! Daca iubesti casele cu etaj, vei fi cucerit de acest fabulos proiect de casa cu etaj si garaj in suprafata de 140 metri patrati.

Aceasta casa de vis frumoasa este gata sa primeasca o familie de pana la 6 persoane. Este compusa din 4 dormitoare, doua bai, un living room spatios, un garaj si alte incaperi aditionale. Modelul acesta de casa cu etaj se potriveste perfect arhitecturii din tara noastra, integrandu-se armonios in zonele urbane dar si in cele rurale.

Datorita faptului ca este o casa superba, iti voi arata toate detaliile despre aceasta. In esenta voi arata planurile cu compartimentarea, amplasarea casei pe teren, privire in sectiune dar si multe alte poze din exterior. Evident, iti voi prezenta in detaliu fiecare incapere de la parter si etaj, astfel incat sa te conving sa folosesti acest proiect de casa.

Plan parter. Parterul este compartimentat superb, aerisit, asa cum ii sta bine unei case cu etaj de vis. Garajul are aproape 19 mp. Camera tehnica are aproape 8. Nimic interesant? Pai hai sa intram inauntru.

Accesul in casa se face prin intermediul unui hol mic de 5 mp. De aici putem intra in garaj, sau putem inainta si ajungem in casa. Ne intampina un hol de 7,8 mp. Baia de 4 mp este situata pe partea dreapta. Inaintand ajungem in zona cheie a aceste case de vis, este vorba de living room.

Camera de zi are formidabila suprafata de 31 mp. Iar, daca punem la socoteala suprafata bucatariei open space de 10 mp, avem o zona de zi fabuloasa. De accesul direct din living catre o terasa exterioara am zis? Totul este gandit pana la cele mai mici amanunte astfel incat parterul acestei case sa ii creeze ocupantului senzatia de confort si liniste. Ah, era sa uit! Tot la parter mai gasim un dormitor mic de aproape 11 mp. Daca nu vrei sa ai un spatiu de dormit la parter, il poti tine ca si birou. Sau il poti rezerva pentru oaspeti.

 

Plan etaj. Probabil stii ce se afla aici. Ca de obicei, la etaj se afla zona de dormit a intregii familii. Nimic iesit din comun! Dar, daca privim planul etajului cu atentie vom ramane surprinsi de generozitatea arhitectilor. Acestia au gandit camere mari si luminoase. O baie de 10,5 mp intregeste acest peisaj deosebit. Aceasta baie deserveste cu brio cele trei dormitoare aflate la etaj.

Cel mai fabulos dormitor este cel matrimonial. Acesta are suprafata de 16 mp si are atasat si un dressing de 8 mp. In acest dresing se poate ajunge si de pe hol. Asadar, dressingul poate fi folosit si de catre ocupantii celorlalte doua dormitoare. Un dormitor cu suprafata de 12 mp si unul de 16 mp.

Imagini cu aspectul exterior.

Amplasarea casei.

 

Cum arata o poza reala cu aceasta casa de vis cu etaj? Mai jos ai un exemplu.

Asadar, daca iti place proiectul acesta, si sper ca te-am convins, poti sa implementezi acest proiect de casa cu etaj fara probleme. Contacteaza arhitectul din zona ta si cere o oferta de pret. Nu uita ca acesta nu este singurul model de casa de vis cu etaj de pe site. Te sfatuiesc sa mai vezi si acest proiect frumos de casa cu etaj.

Daca esti interesat de o casa mai mica arunca-ti ochii peste planurile acestei case mici cu etaj. sursa: https://www.mgprojekt.com.pl/