Azi vei vedea o perla a proiectelor de casa de pe site. Anterior am postat aceasta casa cu etaj si multa lume s-a aratat interesata de proiect. Acum, pentru cei mai pretentiosi, am decis sa vin cu acest proiect deosebit, o casa cu etaj cu terasa si garaj cu o arhitectura moderna.

Ti-am adus planurile, imagini din exterior dar si imagini cu amenajarile interioare propuse de arhitecti. Ramai pe IdeiCase.com pentru ca nici nu stii ce casa cu etaj superba vei rata daca iesi din pagina.

Unde o poti construi. Fiind atat de eleganta chiar nu o poti construi oriunde. Adica eu nu o vad inghesuita in oras alaturi de alte case fara personalitate. O vad construita in zonele rurale de pe langa orasele dezvoltate sau in cartierele rezidentiale selecte. Totodata tin sa precizez ca aceasta casa cu etaj, garaj si terasa se potriveste spre a fi construita pe litoral. Chiar are un aer mediteranean daca te uiti mai atent la ea.

Plan parter. Compartimentarea parterului nu este ca la celelalte case cu etaj de pe site. La acest proiect se vede ca proiectantii au muncit mult astfel incat au desenat spatii vaste, luminoase si ergonomice. Avem un living room cu zona de dinning inclusa de 35 metri patrati absolut incantator. Bucataria, si aceasta fiind open space, da in living si astfel se creaza un spatiu deschis de 45 mp, cam cat un apartament šŸ™‚ . Tot la parter gasim o camera de 9,5 mp ce poate fi folosita ca dormitor de oaspeti sau ca birou. Garajul imans are suprafata de 27,5 metri patrati si poate adaposti un autoturism mare si chiar o motocicleta. Din garaj se poate ajunge la camera tehnica ce are suprafata de 10 metri patrati. O baie mica de 3 mp deserveste intregul parter.

Dupa ce ai vazut planul parterului probabil ca esti dormic sa vezi ce surprize vei gasi la etaj. Inainte de a te urca virtual, nu pot sa nu admir terasele exterioare, o parte acoperite, ce te imbie la relaxare intr-o zi frumoasa. Foarte luminos si foarte bine organizat este parterul acestei case cu etaj, terasa si garaj.

Plan etaj. Proiectul acesta, adresandu-se familiilor de 3-4 persoane, ne dezvaluie 3 dormitoare la etaj. Sunt destul de mari si bine iluminate natural. Cel mai important este dormitorul matrimonial ce masoara aproape 17 metri patrati. Acesta este deservit de o baie proprie de 3,64 mp. Un dormitor de 16,5 mp si unul de 12 mp, deservite de o baie de 8 mp se afla, de asemenea, la etaj. Terasa este accesibila trecand printr-un dressing.

Suprafata acestei case cu etaj este de 150 metri patrati iar cea a acoperisului este de 170. Are o inaltime de 8,3 metri si poate fi construita din caramida sau BCA.

Sugestii amenajari interioare. Orice proiect de casa serios vine si cu idei 3d de amenajare a interiorului. Iata cateva imagini captivante.

 

sursa:Ā domywstylu.pl

Lasa un comentariu