Iti prezint o casa simpla, robusta, cu o arhitectura functionala, compusa din 3 dormitoare doua bai si o camera de zi faina de tot. Are suprafata construita de 155 mp iar cea utila este de 125 metri patrati. Ramai pe site pentru a descoperi un proiect de casa deosebit construibil la un pret bun.

Acest proiect de casa doar cu parter are o compartimentare rationala si moderna. Punctele principale de atractie sunt arhitectura exterioara simpla si de bun gust, dar si inteligenta delimitare clara intre zona de zi si cea de noapte.

Plan parter. Parterul este desenat in concordanta cu nevoile unei familii formate din 3-4 membri. Intrarea principala se face printr-un hol de 3,7 mp. Trecand apoi printr-un hol central ce conecteaza intreaga locuinta ne izbim de un mare living room in suprafata de 33 metri patrati. Din living room se poate accesa o terasa exterioara dar si camera de servit masa. Bucataria de tip open space are 16,3 mp si dispune si de o camara de 2,7 mp. Un grup sanitar de 1,6 mp deserveste zona de zi.

Zona de dormit este compusa din trei dormitoare: un dormitor matrimonial de 14 mp, un dormitor de 12 mp si un alt dormitor de 10 mp. O baie deserveste cele trei dormitoare. Toate detaliile despre acest proiect de casa cu mansarda le poti descoperi in planul atasat mai jos.

Pret constructie. Casa aceasta este cu siguranta mai scumpa ca aceasta casa cu parter insa se merita din plin pretul de aproximativ 60 mii euro pentru a o construi la gata. Daca ai nevoie si de un garaj si vrei sa te incadrezi in suma anterior mentionata te poti orienta spre aceasta casa cu mansarda si garaj.

Daca iti place ce ti-am prezentat nu ezita sa cumperi acest proiect de la un birou de proiectare autorizat si apoi demareaza constructia casei visurilor tale.

sursa: casaperfecta.md

Lasa un comentariu