Ti-am adus o casa mica, simpla si cu un aspect modern, pe care o poti construi cu bani putini. Cati bani? Ramai pe articol si vei afla. Oricum, te va costa un pic mai mult fata de cat ai plati pe constructia acestei case mici.

Are 87 mp amprenta la sol si este compusa din doua dormitoare, o baie si o camera de zi cu bucatarie open space. Nu e palat dar este o casa locuibila si se potriveste perfect arhitecturii de la noi. Descopera acest proiect de casa mica mai jos.

Plan parter. Parterul acestei case este desenat in forma de L. O sufragerie de 20 mp unita cu o bucatarie de 6 mp creeaza o zona de living room destul de intinsa. O baie de 5 mp deserveste intreaga casa si se afla pozitionata intre cele dormitoare.

Pretul constructiei. Aceasta casa doar cu parter este printre cele mai ieftine proiecte construibile de pe site. Estimez ca o poti construi la cheie, manopera + materialele, cu suma de 88 mii euro.  Materiale si finisaje de baza. Pretul este estimat luand in calcul noile manopere ale firmelor de constructii in anul 2024.

sursa: proiectecasevile.ro

4 comentarii

  1. E cel mai ieftin proiect de până acum.E frumoasă!

Lasa un comentariu