Ai cerut acest proiect, ti-am adus tot ce stiu despre acest model de casa. Intr-adevar, casa asta mica arata senzational, are toate atuurile unei case perfecte. Si este de departe cel mai ieftin de construit proiect de casa.

Aceasta casa cu acoperisul in doua ape, cu design simplu, aproape rustic, are suprafata utila, parter+ mansarda, 74 mp. Fiind atat de mica nu te astepta sa coste mult constructia. Daca ai deja terenul, deja ai rezolvat jumatate de treaba. Daca nu ai terenul nu trebuie sa iti faci griji deoarece o poti construi pe parcele mici de teren. Chiar si 400 de mp de teren construibil sunt suficienti pentru a construi acest model de casa mica cu mansarda in suprafata de 74 mp.

Componenta principala a acestei case cu mansarda este urmatoarea: o bucatarie, un living, doua dormitoare si doua bai. Chiar daca o si ti se para mica, aceasta casa cu mansarda este gata sa sustina o familie de 3-4 persoane. Propun sa vedem compartimentarea, incepem cu parterul.

Plan parter. Parterul ramane locul unde toata lumea se aduna in timpul zilei. Fie ca se intampla in camera de ze in suprafata de 16,3 mp, sau in bucataria de 8,3 mp, intreaga familie are loc sa se desfasoare la parterul acestei case cu mansarda. Daca incaperile acestei case ti se par mici iti propun sa vezi compartimentarea acestei case cu mansarda deoarece este mai spatioasa.

Plan mansarda. La mansarda, dupa cum banuiai deja, se afla cele doua dormitoare. Unul are suprafata de 10,9 si celalalt de 10,48 mp. Amandoua au acces la un balcon comun si sunt deservite de o baie de 2,91 mp.

Asta a fost casuta. Intr-adevar, este o casa cu mansarda modesta, cu incaperi mici, dar poate fi construita cu bai putini si asta este marele avantaj. Daca doresti proiecte de case mai sofisticate nu ezita sa vezi celelalte proiecte de casa de pe site.

Lasa un comentariu