Ai un teren mic si ingust si esti suparat ca nu poti sa iti construiesti o casa pe acesta? Acest proiect de casa mica doar cu parter este solutia pe care o asteptai de atata vreme. Este simplu si practic,  Conform schitei de amplasament o poti construi pe un teren de sub 150 mp, 130 mp chiar. Si, cel mai tare avantaj, in afara de pretul mic de executie, este acela ca este foarte frumoasa si fura privirile. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre proiect te invit sa ramai cu mine sa impreuna planurile dar si alte imagini si informatii.

Deoarece vreti sa stii si cati bani ar costa construcTia acestei case iti voi divulga si o estimare valabila pentru anul 2022. Inainte de a vedea pretul te sfatuiesc sa citesti si despre cat costa constructia unei case si despre cum sa alegi un proiect ieftin de casa. Vei intelege de ce unele preturi nu sunt cum te asteptai.

Aceasta casa de 64 mp utili face parte din categoria caselor mici si ieftine. Pe site mai gasesti o casa ieftin de construit asemanatoare. Dar, parca aceasta casa este mai frumoasa si mai pretabila arhitecturii romanesti.

Sa vedem cu ce se lauda acest proiect, pe scurt casa fiind compusa din doua dormitoare, o baie si o camera de zi cu bucatarie open space. Exista si un loc de parcat masina neacoperit, dar acesta se poate transforma destul de usor intr-un garaj acoperit.

Plan parter. Acest proiect se preteaza, dupa cum spuneam la inceputul articolului, pe terenuri mici si inguste. Amprenta terenului pe care poti construi aceasta casa este de minim 10/12 metri.

Intrarea se face direct prin camera de zi care are suprafata de 16 mp. Acesta este de tipul open space si este in legatura directa cu bucataria. Aceasta are suprafata de 14 mp. Din zona de zi putem merge sa ne odihnim in cele doua dormitoare, mici si cochete, de cate 10,5 mp fiecare. O baie este amplasata intre cele doua dormitoare si deserveste intreaga locuinta.

Cu siguranta vei cuceri privirile vecinilor daca vei opta sa folosesti acest proiect de casa doar cu parter, in suprafata utila de 64 mp.

Amplasare pe teren.

Aceasta a fost casuta. Sper ca ti-a placut proiectul ales de mine. Daca esti pasionat de casele mici nu uita ca am pe site o multime de alte proiecte de case, multe dintre acestea fiind construibile la preturi accesibile.

Pentru ca am construit recent o casa asemanatoare, din caramida Porotherm, acoperita cu tigla metalica, undeva intr-o zona rurala, iti pot estima ca pretul materialelor de constructii necesare pentru a ridica la cheie aceasta casa este de 47_65 mii de euro. Pretul depinde de materialele de constructii folosite la zidarie, de calitatea finisajelor interioare si de grosimea si tipul izolatiei exterioare si marca tencuielii decorative.

3 comentarii

  1. foarte frumoasa! ieftina, practica si cu design placut! singura problema ar fi lipsa unui balcon, dar terasa din spate ar putea deservi ca si „balcon” (nu prea se vede din schita cum arata terasa din spate)…

  2. cat costa casa cu tabla albastra si care este termenul de executie

Lasa un comentariu