Crezi ca este prea mica aceasta casa? Daca vei vedea planul parterului vei ramane placut surprins, este o casa suficienta pentru o familie de 3-4 persoane. Acest proiect de casa mica se adreseaza celor cu bugete reduse.

Nu este luxoasa dar are tot ce-i trebuie, chiar si un garaj. Ramai cu mine pana la final pentru ca vei descoperi o casa mica si eleganta cu suprafata utile de 100 mp. Are trei dormitoare, o camera de zi spatioasa, cu bucatarie open space, doua bai si un garaj.

Planul parterului. Acest proiect mi-a placut inca din prima clipa cand l-am vazut deoarece toate incaperile sunt bine iluminate natural. Intrarea in casa se face prin doua parti, ori  printr-un hol de 2,6 mp ori printr-o terasa si ajungand in camera de zi. Gasim doua dormitoare mici, de aproximativ 10 mp patrati fiecare, deservite de o baie de 4,6 mp. Mai avem si un dormitor matrimonial de 12 mp. In apropiere se afla inca o baie mica, de 2,2 mp.

Un living room de 30 mp patrati este vedeta casei. Nu trebuie omis nici garajul, atat de util in zilele noastre, cu suprafata de 21,7 mp. Camera tehnica se afla in capatul garajului si are 6,3 mp.

Planul de amplasament. Dupa cum bine intuiesti aceasta casa se poate construi pe parcele mici de teren, exact ca si aceasta casa mica. La fel, poti sa construiesti si aceasta casa doar cu parter, daca cumva acest proiect nu iti este pe plac.

Deci, pe un teren de 22/19 metri o poti ridica fara probleme. Totusi ar fi bine daca ai dispune de un teren ceva mai intins, pentru a te bucura de avantajele nepretuite ale locuirii la casa. Ma refeream la pomi, flori si iarba verde din belsug.

Amenajari interioare. Sursele mele au si cateva propuneri de amenajare a interiorului. Mai jos ti-am lasat doua imagini. Desigur, o poti amenaja cum vrei tu.

 

 

Pretul constructiei. Iti recomand sa cauti o echipa de constructori locali pentru a obtine cel mai mic pret. Sau o poti construi chiar tu in regie proprie. Totusi, daca vrei sa afli niste costuri estimative privind pretul punerii in opera a acestui proiect de casa mica, iata cateva variante:

-pret la rosu 17 mii euro

-pret la gri 29 mii euro

-pret la cheie 40 mii euro

 

Iti place acest proiect de casa? Contacteaza un arhitect chiar azi si incepe sa-ti construiesti casa visurilor tale. Daca ai intrebari poti lasa un comentariu mai jos.

sursa: g500.ro

3 comentarii

  1. Bună ziua. Imi place proiectul acestei case, doar ca as adauga mici modificari. As fi interesată de pretul la cheie,dar vreau sa stiu ce materiale include acesta. Terenul il avem achiziționat la 10 km de Județul Buzău. Mulțumesc frumos.

Lasa un comentariu