Iti prezint o frumoasa casa cu mansarda cu acoperisul in doua ape. Se poate construi pe parcele de teren mici, chiar si pe bucati de 250 mp. Compusa fiind din trei dormitoare, un birou, un living room cu bucatarie open space, doua bai, doua terase dar si alte dependinte, aceasta eleganta casuta poate fi chiar a ta. Ramai cu mine sa vezi mai multe detalii despre compartimentare precum si poze cu aspectul exterior.

Proiectantii au gandit inteligent aceasta casa, indeosebi construirea acesteia pe terenuri mici si inguste. Are suprafata de 126 mp, panta acoperisului de 35 grade si inaltimea de 7 metri. Deschiderea minima a terenului pe care se poate construi este de 14 metri iar lungimea minima a terenului este de 23 metri.

Plan parter. Casa are 12,6 pe 6 metri.

Plan mansarda. La mansarda gasim un dormitor matrimonial cu acces la balcon.

 

Costuri estimative cu constructia. Estimez ca pretul construirii acestei case ajunge la 35 mii euro, 13 mii fiind costul cu manopera.

La final as vrea sa aud ce parere ai despre aceasta casuta si daca ti-ai dori proiectul. Din cate observ este potrivita pentru o famile de 3-4 persoane care apreciaza confortul. Desi par mici, camerele sunt primitoare, compartimentarea fiind destul de ergonomica.

Sursa: https://www.tooba.pl

3 comentarii

 1. Buna seara.
  Sunt interesat de proiectul acesta de casa, pe teren de 250 mp.

  1. Author

   In pagina CONTACT aveti optiunea de a ;lua legatura cu arhitectul.

 2. Buna seara,
  ma intereseaza acest proiect de casa. Terenul se afla in loc. Tecuci, jud. Galati si are peste 1000 mp, deschidere 13,5 m, iar lungimea 65 m.

Lasa un comentariu