Aceasta casa frumoasa este nou intrata in categoria proiectelor de case cu mansarda de pe site si imi face placere sa iti prezint detalii interesante despre proiect in acest articol. Probabil ca te va cuceri la cat este de frumoasa. Este un proiect simplu si practic numai bun de pus in opera de catre o familie formata din 4-5 persoane care isi doreste o casa cu aspect modern.

In 121 mp de suprafata utila gasim 3 dormitoare, doua bai, o bucatarie, un living room dar si un birou. Toate incaperile sunt destul de spatioase daca e sa ne raportam la suprafata construita a casei, mai ales camera de zi si dormitorul matrimonial.

Plan parter. Compartimentarea parterului este una destul de simpla si gandita sa ofere confort si relaxare locatarilor casei. Nu exista niciun dormitor amplasat aici, intreaga zona fiind destinata activitatilor zilnice. Totusi, gasim un birou de 13 mp care poate fi transformat la nevoie intr-unul destul de confortabil.

Camera de zi are incorporata si zona de servit masa iar impreuna au suprafata de 24 mp. Bucataria este open space si are aproape 12 mp. Baia are aproape 4 mp si este singura de pe acest nivel.

Plan mansarda. Din prima iese in evidenta dormitorul matrimonial in suprafata de putin peste 13 mp. Acesta este conectat la un dresssing de 5 mp. Tot la mansarda mai gasim alte doua dormitoare: unul de 11,26 si celalalt de 9,79 mp. O baie de aproape 10 mp deserveste cele 3 dormitoare.

Alte informatii despre acest proiect de casa:

Acum ramane la alegerea ta daca sa mergi mai departe cu constructia casei folosind ideile din acest proiect. Din punctul meu de vedere aceasta casa cu mansarda are toate atuurile pentru a fi construita atat pe terenuri inguste, cu latura de minim 15 metri dar si pe terenuri foarte mari, pentru a ii scoate in evidenta cat mai mult aspectul modern.

sursa: dom.pl

Un comentariu

  1. Buna ziua îmi Spune-ți va rog care este prețul proiectului? Multumesc

Lasa un comentariu