Casele bune se afla pe www.ideicase.com si imi face placere sa prezint inca un proiect de casa cu mansarda foarte frumoasa, moderna si pregatita sa gazduiasca o familie de 4-5 persoane. Iar, daca ne uitam si la faptul ca are si garaj, concluzia nu poate fi decat una: aceasta casa cu mansarda este perfecta.

In sectiunea cu proiecte de casa cu mansarda poti gasi si alte case deosebite, mari si mici, ieftine sau scumpe, adaptabile bugetului disponibil. Dar sa ne concentram asupra acestei case si sa vedem cu ce ne poate cuceri!

Are 120 mp suprafata utila si o inaltime de 8 metri, compartimentarea interioara fiind facuta cu scopul de a maximiza fiecare centimetru patrat. Fiind destul de mica costul constructiei nu poate depasi 75 mii de euro, daca detineti terenul aferent.

 

Plan parter. Pentru bugetele mici  casa aceasta doar cu parter este  alegerea  perfecta.Parterul este zona de zi a acestei case si este un spatiu foarte aerisit si primitor. Piesa de rezistenta este un living room de 24 mp de unde ai o iesire in spatele casei, catre zona de relaxare exterioara. O alta incapere foarte folositoare este garajul. Acesta are 22 de mp si este pregatit pentru a gazdui masina familiei.

 

Plan mansarda. Nu ezita sa vezi si acest proiect de casa cu mansarda.

La mansarda este zona de odihna a intregii familii. 3 dormitoare destul de spatioase sunt gata sa isi primesca oaspetii. Optional, daca se doreste mai mult spatiu zona de desupra garajului poate fi transformata intr-o frumoasa camera de zi de la mansarda.

Una peste alta, aceasta casa moderna cu mansarda si garaj poate fi alegerea perfecta pentru amatorii de case cu mansarda. Aspectul exterior de nota 10, faptul ca poate fi construita pe parcele mici de teren, si faptul ca poate gazdui chiar si 5 persoane, sunt cele mai im[portante avantaje ale acestui proiect de casa.