Hai sa te surprind cu un proiect de casa mica, probabil unul dintre cele mai frumoase si accesibile proiecte de case fara etaj de pe site. Este o casa doar cu parter, potrivita pentru o familie formata din trei-patru persoane, care are un buget oarecum limitat.

Este atat de frumusica incat am zis ca merita sa o aduc aici pe site si sa va incant privirile cu ea. Si de cumva v-o fi pe plac, si de cumva aveti si o bucata mica de teren, eu zic sa o puneti in practica.

Va costa undeva la 45 mii de euro la cheie daca o construiti in regie proprie si cu materiale de calitate. Acum sa nu fiti carcotasi !!! Mai as spune si faptul ca, daca optati pentru materiale mai economice, ati mai ramane si cu bani in buzunar din cei 45 de mii de euro.

Inainte sa incepi sa spui ca aceasta casa este prea mica(vezi neaparat si acest proiect de casa mica), deci nu este deloc frumoasa, trebuie sa iti spun ca bugetul a fost un factor cheie cand am ales sa va prezint acest proiect . Chiar este greu de construit o casa frumoasa, care sa fie mica si pe deasupra sa fie gata cu un buget de criza.

Uite ce draguta e!

Hai sa intram inauntru.

Privind planul casa aceasta mica ne dezvaluie niste chestii interesante si pare desenata foarte ergonomic. Intrarea se face printr-un vestibul care de duce direct in living room. In living room gasim si zona de dinning, atat de ceruta la proiectantii de case.

In stanga vedem dormitorul principal, care poate fi dormitor matrimonial, ce este deservit de o baie proprie. De mentionat ca mai avem inca o baie, destinata celorlalte incaperi din casa, care poate fi accesata din living room. Tot pe partea stanga mai gasim alte doua dormitoare, mai mici. Si, desigur, bucataria care este open space. Bonus, in spatele casei, cu iesire din bucatarie, mai avem un spatiu care poate fi transformat in camara, terasa sau orice altceva.

Deci ce spui de ea? Ai lua-o in considerare daca vei incepe constructia casei? Afli aici cat costa constructia casei iar pentru alte informatii cauta in articolele de pe site. Zi buna sa ai si daca ti-a placut acest articol ai optiunea sa dai un LIKE sau un SHARE! Mersi!

19 comentarii

 1. SUPERBA! MULTUMESC FRUMOS PENTRU IDEE!

 2. Pretul final al casei care ar fi,ce materiale sunt folosite si daca o va construi o echipa a dumneavoastra!?

  1. Buna ziua a dori iformati despre casa cu 3 dornitore cit costa proiectu

 3. Dacă vrei să-mi spui cît ai lăsat dinstanța la holul de la intrare unde e scările cît e lățime dela scări pîna la ușă e frumos eu am construcția făcută dar nu am unde vine scările cu holul și de vrei să îmi spui cît e distanța din acoperișul al mic pîna în al mare

 4. Aveți și o schiță in care apar dimensiunile încăperilor?

 5. Buna ziua!Cum pot intra in contact cu proiectantul,pentru informații ulterioare si costul proiectului?Vă multumesc anticipat!

 6. ACEASTA NU ESTE O CASA MICA ESTE FOARTE MARE!!!!

 7. Buna ziua. Puteti sa ne spuneti ce dimensiuni au încăperile?

 8. Buna ziua!
  Cum putem afla detalii despre acest proiect in sensul achiziționării cât și a punerii in opera ?
  Vă multumesc anticipat!

 9. Dacă
  Are lungime 11,78m și lat 7m ce suprafață au camerele, ca rugam sa ne dați dimensiunile, îmi place foarte mult!

  1. Ca schita este ok dar ca dimensiuni nu. Scazand peretii, pe partea dormitoarelor, raman camerele foarte mici (dormitoarele). Raman cel mult 7,70 m pt 3 dormitoare! Extrem de putin.. Cred ca trebuie o adancime mult mai mare!

 10. Buna ziua as dori informați ce pret la gata se poate face si in rate lunare astept un răspuns va multumesc

 11. Buna ziua,m-ar interesa acest proiect..care e procedura mai departe?…multumesc

   1. Doar foto si vorbe in vant.Posteaza poze ade varate nu copiate. Poze dinastia santier,poze cu casa terminata sau la rosu.Asta inseamna ca fi credibil.Prez materiale 30.000 €.bla bla bla.. . Si cand ajungi la sfarsit de santier te trezesti cu factura de 60000€.

    1. Author

     Posteaza dumneata ce preturi vrei. Datele noastre sunt verificate si plauzibile. Dar nu e vorba de o casa de lux, deci sa fim realisti.

Lasa un comentariu