Casa aceasta minunata de 143 mp(132 utili) are 4 dormitoare, doua bai, un living room open space cu bucatarie si zona de dinning si poate gazdui, pe bune, o familie sau doua. Maxim 6 persoane pot locui aici si tare bine se vor simti datorita compartimentarii ingenioase.

Camerele sunt spatioase, amplasate strategic iar faptul ca, pe langa cei 132 mp locuibili are si un garaj de 20 mp accesibil din interior dar si o camera tehnica de 7 mp, face acest proiect de casa cu mansarda foarte atractiv.

Acest proiect de casa cu mansarda este unul de top si merita descoperit in totalitate. Ramai cu mine pentru a vedea detalii despre compartimentare. Promit informatii utile si poze detaliate.

De la inceput trebuie sa stii ca nu iti trebuie un teren mare pentru a avea aceasta casa. Arhitectii spun ca un teren de 400 mp cu o deschidere minima de 20 m este suficient. Eu as fi un pic mai pretentios si as recomanda undeva la 600-800 mp pentru aceasta casa. Cu siguranta iti doresti o mica gradina cu pomi, flori si un loc de joaca pentru copii iar cei 400 mp vor fi insuficienti.

Privita in sectiune casa are panta acoperisului de 40 de grade si inaltimea pana la varful coamei de 8.7 m.

Plan parter casa cu mansarda. Intrarea se face printr-un atic de 4,2 mp si poposim direct in casa printr-un hol de 8.5 mp. De aici, daca facem la dreapta, vom vedea usa de acces spre garaj  si camera tehnica sau putem accesa scarile si vom putea urca la etaj. Daca face stanga dam de o baie mica in suprafata de 1,6 mp. Inaintam putin si suntem in camera de zi, foarte spatioasa dealtfel, avand aproape 25 mp. Din camera de zi putem iesi in gradina din spatele casei sau putem avansa in zona de servit masa si respectiv bucatarie, care adunate au aproximativ 25 mp. Deci, zona de zi a acestei case este fantastic de mare, are 50 de mp.

 

Plan mansarda. Accesul se face pe scarile interioare si suntem intampinati de un hol de 7.4 mp. Cum mansarda este zona de somn si relaxare, aici vom gasi 3 dormitoare. Un dormitor matrimonial de 17 mp cu acces la balcon propriu, dar si alte doua dormitoare mai mici, de aproximativ 12 mp fiecare, ambele avand acces la un balcon comun. Toate dormitoarele sunt deservite de o baie marisoara de 6,4 mp. O zona de spalatorie de 3 mp completeaza tabloul acestei bai. Si, dupa cum bine se vde pe plan, la mansarda mai exista o usa care da spre podul garajului. Acest pod poate fi transformat in orice destinatie doreste proprietarul.

 

De mentionat, daca vrei spatiu suplimentar, ar fi si faptul ca poti transforma podul de deasupra garajului intr-o camera locuibila. Astfel, poti mari cu inca 20 de mp utili suprafata casei.

 

Cam atat cu aceasta casa superba cu mansarda. Nu uita ca o poti persoanliza, modifica si adapta dupa preferinte.   Nu mai sta pe ganduri, contacteaza un arhitect si apuca-te de treaba. Construieste-ti casa visurilor chiar azi. sursa: dobredomy.pl/

Daca nu te-am convins nu uita ca mai sunt pe site zeci de alte proiecte de case. Nu neaparat case cu mansarda, vei gasi case cu etaj, doar cu parter si alte tipuri de case.

Lasa un comentariu