Casele cu mansarda sunt la mare cautare si in acest an. Motive sunt destule, cel mai bine te uiti pe proiectele de casa deja publicate pe acest site ca sa te convingi. Ce e nou insa in acest an este faptul ca exista o cerere foarte mare de case care sa aiba in componenta si un garaj.

In acest articol iti voi prezenta o superba si confortabila casa cu mansarda si garaj gata sa gazduiasca o familie de 4-6 persoane. Este compusa din 4 dormitoare, doua bai, un living + dinning foarte spatios si, evident un garaj. Desigur, mai are si alte incaperi, insa te voi lasa le le descoperi in randurile ce urmeaza.

Aceasta casa cu mansarda si garaj are suprafata utila de 140 mp la care se adauga suprafata garajului de 20 mp. Inaltimea constructiei pana la coama este de 8,5 m si unghiul acoperisului este de 40 de grade.

Parcela minima de constructie ar trebui sa fie de 20/22 m insa iti recomand sa o construiesti pe minim 600 mp. Asta daca vrei sa ai si o curte frumoasa, nu doar o casa pe cinste.

Asadar este o casa relativ mare, daca iti doresti una un pic mai mica iti recomand sa vezi si acest proiect de casa cu mansarda si garaj postat acum cateva zile. Este tot un proiect superb.

Iata planul parterului. Fiind un proiect de casa cu mansarda si garaj moderna era de inteles ca zona parterului va fi dedicata petrecerii timpului liber intr-o ambianta placauta. Astfel, avem un living cu zona de dinning de 30 mp unde ne putem relaxa in voie. O bucatarie open space de 12 mp cu o camara de 3 mp intregesc peisajul parterului. O camera de 10 mp ce poate fi folosita ca birou sau chiar ca dormitor pentru oasepeti se afla, de asemenea, la parter. Si sa nu uitam de garajul de 20 de mp, atat de util in zilele de astazi.

 

Plan mansarda. Accesul se face pe scari si ajungem intr-un hol de 6 mp. Piesa de rezistenta este dormitorul matrimonial. Acesta are 16 mp si are iesire la un balcon propriu. Tot aici gasim un dormitor de 12 mp cu un dressing de 2,1 mp si un alt dormitor de aproape 14 mp. Si aceste dormitoare au acces la balcon propriu. Toate trei sunt deservite de o baie marisoara de aproape 6 mp. Un alt plus al acestui proiect de casa cu mansarda si garaj il reprezinta si spatiul de deasupra garajului care are 9 mp si poate fi transformat intr-o camera aditionala.

Aceasta a fost casa cu mansarda si garaj. Sper ca ti-a placut si vei adopta acest proiect. Zi plina de inspiratie sa ai.

sursa: https://www.dobredomy.pl/