O casa moderna, spatioasa, simpla cu design atemporal, in suprafata construita de 267 mp este propunerea pentru astazi. Proiectul complet cu planuri si poze din interior-exterior il vei gasi in acest articol doar daca vei ramane pana la final.

Aceasta casa cu mansarda are suprafata utila de 216 mp si este compusa din living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai, un birou, doua dressinguri, un garaj si o terasa. Avand un spatiu interior vast dar si bine optimizat cu camere bine iluminate natural aceasta casa cu mansarda poate fi alegerea potrivita pentru o familie formata din 3-5 persoane.

Proiectul acesta poate fi in opera pe o parcela de teren cu latimea de 28 metri si latimea de 36 de metri. Evident este vorba de suprafata minima, tu poti avea un teren cat de mare posibil. Amprenta la sol a acestei frumoase case este de 13 cu 20 de metri.

Plan parter. Dupa cum se poate observa din planul de mai jos, parterul este foarte spatios. Piesa de rezistenta este livingul in suprafata de 36,5 mp. Din living ai acces la o terasa exterioara. Daca mai punem la socoteala si suprafata zonei de servit masa care este 10 mp, avem o zona de living room foarte intinsa si suficienta pentru a ne petrece timpul liber.

Intrarea se face prin intermediul unui mic hol de 4 mp. De aici ajungem intr-un alt hol de 10 mp de unde putem accesa intreaga casa. In partea stanga se afla situat biroul. Acesta are suprafata de 13 mp.

In caz de nevoie il poti transforma rapid intr-un dormitor suplimentar. In partea dreapta se afla camera tehnica si garajul. Este bine ca poti sa intri in garaj din interiorul casei, trecand prin camera tehnica.

De mentionat, daca privim planul parterului acestei case cu mansarda si garaj, ar fi bucataria in suprafata de 9 mp si baia de 4 mp. Asadar, sa urcam la mansarda prin intermediul scarilor de pe hol.

Plan mansarda. La mansarda vei gasi niste dormitoare absolut fabuloase. Cel mai mare, care este si dormitor matrimonial, are suprafata de 23 de mp si dispune si de o baie proprie de 9 mp. Are chiar si acces la un mic balcon. Al doilea dormitor are suprafata de 18 mp. Al treile dormitor are suprafata de 15 mp. O baie de 8,5 mp deserveste ultimele dorua dormitoare.

 

Concluzie. Aceasta casa cu mansarda si garaj este superba, mare si are un design atragator. Daca ti-am starnit interesul comanda acest proiect p+m de la cel mai apropiat birou de proiectare. Nu vei regreta alegerea facuta. Casele cu mansarda sunt la mare cautare in acest sezon de constructii case.

6 comentarii

 1. Buna ziua,
  Ma intereseaza acest proiect de casa. Puteti sa imi spuneti un pret(estimativ) si daca se poate modifica proiectul in snsul ca doresc subsol la aceasta casa. Va multumesc, o zi buna.

 2. Mai funcționati? Că vad ca nu răspundeți niciodată.

  1. Author

   Functionam! Zilnic va aducem idei de case frumoase.

   1. Buna ziua,
    Ma intereseaza acest proiect de casa. Puteti sa imi spuneti un pret(estimativ) si daca se poate modifica proiectul in sensul ca doresc subsol la aceasta casa. Va multumesc, o zi buna.

 3. Buna ziua,
  Ma intereseaza acest proiect de casa. Puteti sa imi spuneti un pret(estimativ) si daca se poate modifica proiectul in snsul ca doresc subsol la aceasta casa. Va multumesc, o zi buna.

 4. Ma interesează și pe mine un proiect de casă și as dori sa știu unde aveți sediul? Faceți oriunde în tara?

Lasa un comentariu