Daca vrei sa iesi in evidenta cu o arhitectura moderna, simpla dar in acelasi timp  impresionanta a casei tale, trebuie sa te opresti 5 minute asupra acestui proiect de casa. Este o casa cu mansarda mica dar cu personalitate. Pur si simplu nu-ti poti intoarce privirea catre alta casa cand treci prin dreptul acesteia iar acest lucru m-a convins ca trebuie sa iti aduc proiectul dar si alte detalii despre aceasta casa mica cu mansarda.

S-ar putea ca acesta sa fie modelul de casa pe care il cautai. Aceasta casa, datorita formei dreptunghiulare si a amplasarii camerelor, poate fi construita si pe terenuri lung si inguste. Dar cel mai bine i-ar sta pe un teren de  minim 400 mp cu o latime de minim 17 ml. Are suprafata utila de 81 mp si poate sustine cu brio o familie formata din 4 persoane.

Compartimentare parter. Fiind obisnuit ca la mai toate proiectele de case de aici ca la parter sa nu gasesti niciun dormitor vei ramane placut surprinsa sa vezi pe planul parterului un dormitor mic si cochet de 10,36 mp. Langa acest dormitor se afla amplasata o baie de 3,38 mp. Dar, la fel ca si in cazul majoritatii caselor de pe site, vedeta parterului ramane camera de zi. In cazul nostru camera de zi are suprafata de 22,10 mp si are iesire pe terasa. Bucataria se afla in continuarea livingului si are suprafata de 5,64 mp.

Compartimentare mansarda. La mansarda este zona de somn. Nu este foarte spatioasa dar un cuplu ar gasi utila compartimentarea acesteia. Un dormitor de 9,45 mp cu acces la un dressing de 2,87 mp sunt punctele forte ale mansardei. Sa nu omitem nici faptul ca din dormitor avem acces direct la un balcon superb. Tot la mansarda mai gasim doua camarute, unde de 5,73 si cealalta de 5, 58 mp care pot fi folosite ca spatii de depozitare sau ca birouri. Sau puteti personaliza acest proiect de casa dupa bunul plac si sa faceti din aceste doua camarute o singura camera mai spatioasa. O baie mica de 2,23 mp deserveste intreaga mansarda.

Alte detalii despre acest proiect de casa:

In concluzie, acest proiect de casa cu mansarda este unul foarte accesibil. Costul constructiei ar trebui sa fie mai mica fata de constructia unei case doar cu parter cu aceeasi suprafata utila. Daca iti place proiectul nu astepta prea mult pana sa incepi constructia casei.

sursa: extradom.pl

Un comentariu

  1. wow!!!!!!!!!! are un design foarte placut si interesant! multumesc mult pentru postare! seara faina!

Lasa un comentariu