Si casele mici sunt frumoase si au personalitate iar acest proiect de casa dovedeste din plin acest lucru. Mica, cocheta si decent compartimentata, aceasta casa cu mansarda poate fi chiar locuinta visurilor tale.

Fiind gandita de acelasi birou de proiectare, acest model de casa seamana  cu aceasta  casa doar cu parter care te-a cucerit acum cateva saptamani. Are doua dormitoare, doua bai si o camera de zi spatioasa. Plus o bucatarie decenta. Ramai pe site pentru a afla si alte informatii utile despre aceste proiect de casa cu mansarda.

Parcela de teren pe care va veni construita aceasta casa trebuie sa fie lata de minim 15 metri. Lungimea trebuie sa depaseasca 20 de metri. Amprenta construita la sol a acestei case cu mansarda este de 67 mp iar inaltimea la coama este de 8,25 metri. Proiectul de casa este potrivit pentru un cuplu tanar cu un copil sau doi, aflat la inceput de drum sau pentru o familie de maxim 4 persoane.

Plan PARTER. Intrarea se face prin intermediul unui mic vestibul in suprafata de 5 mp. Inaintand vom ajunge intr-un hol de 8 mp. De aici putem accesa baia de 2,5 mp sau putem merge direct in inima casei, adica in living room. Camera de zi are suprafata de 18 mp si este continuata de o bucatarie open space de aproape 10 mp. Alaturi de bucatarie se mai afla si o camara de aproape 3 mp. In total, aici la parter, sunt 49, 17 mp utili.

Plan MANSARDA. Compartimentarea de aici este simpla si ofera ocupantilor acestei case doua dormitoare spatioase, o baie si un hol ce faciliteaza accesul. Un dormitor are suprafata de 13,56 metri patrati iar celalalta are putin peste 14 mp. Baia este generoasa si are suprafata utila de 5,77 mp. In total, la mansarda sunt 38,88 mp utili.

Iata cum arata casa vazuta din mai multe unghiuri:

Cam atat despre aceasta casa cu mansarda in suprafata utila de 92,5 metri patrati. Este un model bine desenat si cu incaperi spatioase si bine iluminate natural. Daca ti-a placut acest proiect de casa cu mansarda nu ezita sa iti arati aprecierea. :* Alte modele de case frumoase vei gasi mai jos.

sursa: extradom.pl

Un comentariu

  1. Frumoasa,i teresanta si cu un interior propus bine proie tat

Lasa un comentariu