Inca o casa mica a ajuns in sectiune cu proiecte de case de pe site, foarte frumoasa, perfecta arhitecturii romanesti. Ramai cu mine sa aflii mai multe detalii.

In categoria proiectelor de case mici a intrat de curand si aceasta casuta cu 3 camere in suprafata de 90 mp. Ca si in cazul celorlalte case mici prezentate anterior avantajul principal este faptul ca poate fi construita pe suprafete mici de teren. In cazul de fata 400 mp sunt suficienti. Dar nu ar fi rau daca ar fi si mai mult teren, daca constructia se face in zona rurala.

Casa din acest articol este construita pe un singur nivel, este complet decomandata si are urmatoarele incaperi:

 1. vestibul 4,5 mp
 2. debara 4 mp
 3. hol 9 mp
 4. baie 4 mp
 5. living 20 mp
 6. dormitor 11,5 mp
 7. camera 7,5 mp
 8. baie 6,5 mp
 9. ct 4 mp
 10. bucatarie 10 mp

 

Arata bine, nu? Primul lucru care iese in evidenta cand intram in aceasta casa este livingul spatios. Fiind un proiect de casa mica nu te-ai astepta sa aiba sufrageria mare. Insa, in cazul de fata, iti poti petrece timpul liber alaturi de familie si prieteni intr-un living room incapator.

Dormitorul principal are 12 mp si este destul de incapator. Nu chiar  asa de mare ca dormitorul matrimonial al acestei case doar cu parter dar e suficient. In plan mai observam si o camera de 7 mp care poate fi folosita ca si dormitor pentru copil sau birou. Doua bai deservesc incaperile din aceasta casa mica.

Asadar, iti place proiectul? Contacteaza arhitectul si incepe proiectarea si constructia casei chiar acum.

 

2 comentarii


 1. Nu mi place.Mi se pare fooarte prosta impartirea.un hol de 9 metri absolut inutil.Ar trebui ca bucataria sa fie deschisa sa comunice cu livingul si o zona de luat masa.poate bucaria mutaya in locul unui dormitor,cel de langa baie.Mutat dormitorul 6 mai in dreapta.si desfiintat holul de 9 m.

Lasa un comentariu