Proiect casa mica cu mansarda in stil mediteranean. Planuri si poze

Iti prezint vedeta anului, poate cea mai frumoasa casa mica dintre toate proiectele de pe site.

Proiectul detaliat cu planuri si poze dar si  alte informatii gasesti, daca ramai alaturi de mine in continuare. La prima vedere nu pare foarte incantatoare dar nu este chiar asa, dupa cum vei vedea vizualizand planurile parterului si ale mansardei.

Stilul mediteranean, vizibil la exterior prin forma acoperisului si prin arcele de cerc de la ferestre si verande, dar si prin balcoanele spatioase, iar la interior fiind recunoscut prin compartimentarea lejera si camerele luminoase, se potriveste de minune atat in zonele urbane cat si la tara.

Fiind o casa mica o poti construi chiar si pe cele mai mici parcele de teren. Avand mansarda, si dispunand de 4 dormitoare si doua bai, pot spune ca o familie cu doi copii poate locui lejer in aceasta. Dar sa vedem compartimentarea completa.

Incepem cu parterul. La parter gasim o frumoasa si spatioasa camera de zi in care este inclusa si zona de servit masa. Cu siguranta este vedeta casei. Iar datorita ferestrelor imense, ce o inunda cu lumina naturala pe tot parcursul zilei, te vei simti perfect. De notat, ca la parter mai gasim si un dormitor destul de spatios, dar si o baie si un birou.

La mansarda se afla 3 dormitoare, dintre care doua au acces la balcon propriu, si o baie imensa. Cand spun ca e imensa nu exagerez, baia de la mansarda are 14 mp.

Daca esti de parere ca proiectul propus este prea mare pentru tine poti oricand sa construiesti o casa mica doar cu parter, de exemplu acest proiect de casa mica fiind perfect pentru tine. Insa niciodata nu poti anticipa cand se va mari familia ta 🙂 si te sfatuiesc sa fii prevazator. Desigur, si bugetul isi are cuvantul sau de spus in luarea unei decizii privind constructia unei case.

Daca ti-a placut acest proiect de casa mica in stil mediteranean, nu mai sta pe ganduri. Un arhitect este pregatit sa ti-o deseneze si noi suntem gata sa o punem in opera. Daca nu iti place nu pleca, mai am pe blog niste proiecte de case cu adevarat senzationale.

3 Comments

  1. Superba! Multumesc frumos!

  2. Un pret estimativ la rosu/la cheie?

  3. Oare poate da cineva mai multe detalii despre aceasta casa?ma intereseaza pret de constructie si ce firma o construieste

Leave a Reply