Azi vei vedea o casa unica, spatioasa si cu un aspect de nota 10, o casa care a fost construita in anul 2019 si probabil vei fi cucerit de catre aceasta. Am pentru tine planuri si multe alte poze din interior-exterior. Toate acestea te vor convinge sa iti doresti si tu acest model de casa cu mansarda si sa comanzi la un arhitect autorizat proiectul.

Pe scurt, iti pot spune ca aceasta casa este compusa din 5 dormitoare, doua bai, o bucatarie cu zona de servit masa si un living room open space. Evident, casa aceasta dispune si de multe alte spatii auxiliare pe care le vei descoperi vizualizand planurile si pozele de mai jos.

Aceasta casa are o expresivitate care o face vizibila de departe. Avand ferestre mari si interiorul arata foarte natural, fiind bine iluminat natural. Este potrivita pentru o familie numeroasa dat fiind faptul ca dispune de 5 dormitoare spatioase.

Dar sa vedem cateva imagini din exterior inainte de a vedea planurile:

In poza de mai sus este chiar proprietara acestei case, fericita ca a iesit constructia exact cum a visat.

Acum sa vedem si cateva imagini din interior. Apoi sa vedem planurile parterului si mansardei.

Plan parter. Parterul este fabulos si nu exagerez deloc cand spun asta. O terasa spatioasa te intampina inca de la apropierea de aceasta casa. Iar spatiul de zi imens, de aproape 60 de mp, te va face sa te simti ca intr-un palat.

Plan mansarda. Inca 4 dormitoare spatioase gasim aici. Si o baie care le deserveste cu brio. Despre balconul superb de unde poti admira privelistea ce sa mai zic …

Crezi ca ti se potriveste acest proiect de casa cu mansarda?

sursa: archiline.by

4 comentarii

Lasa un comentariu