Iti prezint o casa cu mansarda destinata unei familii de 4-5 persoane(sau chiar mai multe) ce are si un garaj incorporat. Este compusa din 4 dormitoare, doua bai, un living room cu bucatarie open sapce si alte incaperi pe care le vei descoperi privind planurile de mai jos.

Suprafata de locuit a acestei case este de 150 metri patrati(parter 90 mp si mansarda 60 mp) la care se adauga suprafata garajului de 20 mp. Casa aceasta poate fi construita pe minim 500 mp de teren intravilan iar amprenta construita la sol este de 11,7 pe 13,7 metri. Inaltimea casei la coama este de 8,3 metri.

Aspectul exterior interesant, faptul ca are doua balcoane cochete, garajul atat de indispensabil in zilele de astazi, dar si compartimentarea interioara echilibrata, fac din acest proiect de casa cu mansarda o alegere buna pentru viitorul proiect al casei tale.

Plan parter. De admirat este zona de zi formata din camera de zi si zona de servit masa, toate acestea avand impreuna suprafata de 40 mp. Bucataria open space, care se poate inchide foarte simplu, are suprafata de 11 mp. Biroul, care poate fi folosit si ca dormitor, are suprafata de 12,36 mp. Imi place si faptul ca garajul are intrare din casa.

Plan mansarda. La mansarda se afla 3 dormitoare, doua dintre acestea avand acces la balcon propriu. O baie destul de mare deserveste cele 3 dormitoare. Baia dispune si de o spalatorie.

Casa privita din cele patru laturi.

Spre ca ti-a placut proiectul prezentat. Daca iubesti casele cu mansarda este imposibil sa nu observi avantajele acestui proiect de casa cu mansarda si garaj. De aceea, sper eu, aceasta casa indeplineste toate conditiile de a fi construita si admirata in realitate. Pentru alte proiecte frumoase te poti inspira din sutele de proiecte de aici. Cateva sunt afisate chiar mai jos.

sursa: arhipelag.by