Casa asta cocheta iti va merge la suflet si te va face sa o construiesti in cazul in care vrei sa iti construiesti casa visurilor tale si inca nu ai proiect. Daca esti amator de proiecte de case cu mansarda este mai mult ca sigura treaba ca vei alege acest proiect de casa.

Alaturi de aceasta casa superba cu mansarda dar si de acest proiect de casa cu mansarda si garaj, aceasta casa cu aspect prietenos si primitor se situeaza in top 3 proiecte de casa cu mansarda bune de pe site. Iar, daca luam in calcul si pretul estimat al constructiei la cheie, nu vad motive pentru care nu ai demara constructia acestei superbe case.

Dar, inainte de a contacta arhitectul si de a comanda proiectul, hai sa iti prezint mai multe detalii despre proiect. Iti voi arata planurile, imagini din exterior si din interior dar si schite cu asezarea in teren si privirea in sectiune. Si, desigur, iti voi spune si cat te costa sa iti construiesti aceasta superba casa P+M. Tu doar sa fii atent pana la final.

Plan parter. Fiind o casa mica, la parter gasim o zona exclusiv de zi formata din mai multe incaperi. Cea mai mare camera este livingul care are suprafata de 23 de metri patrati. La suprafata livingului se mai adauga cea a bucatarie, de 10,5 mp. Asadar este o zona de zi destul de spatioasa. Din living se poate iesi pe o terasa exterioara neacoperita in zilele in care vremea permite acest lucru.

Tot la parterul acestei case superbe mai gasim un birou de 10 mp, o baie de 4 mp si camera tehnica de 7 mp. Restul incaperilor se afla la mansarda. Deci, in concluzie, sunt 68 de mp utili la parter la care se mai adauga si suprafata terasei exterioare.

Plan mansarda. Aici se afla zona de odihna a casei. Avand 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial foarte intins, aici se pot odihni pana la 5 persoane. Daca e nevoie se poate folosi si biroul de la parter, transformandu-l intr-un dormitor, iar numarul celor care ar putea dormi aici ar creste cu 1-2 persoane.

Privire in sectiune si amplasare pe teren. Aceasta casa are amprenta construita la sol de 101 mp si o suprafata utila P+ M de 132 metri patrati. Parterul are 68 mp utili si mansarda 64 mp utili. Parcela de teren pe care trebuie sa o ai pentru a putea implementa acest proiect de casa trebuie sa aiba o suprafata de minim 400 mp cu o deschidere la drum de minim 17  metri.

Cost constructie. Este doar o estimare ceea ce vei vedea mai jos, adevaratul cost aflandu-l doar dupa ce vei cere un deviz firmei sau echipei de constructii pe care o vei alege sa-ti construiasca casa. Eu iti voi spune pretul mediul. Tu, daca o vei construi intr-o zona exclusivista este posibil sa platesti mai mult. Sau poti plati mai putin daca o vei construi undeva la tara.

Oricum, pentru a avea un pret de pornire, ar trebui sa te astepti ca aceasta casa sa coste in jur de 106 mii euro. La care se adauga si costul terenului. Proiectul ar trebui sa fie gratis, din partea firmei de constructii.

Imagini din interior.

Daca ti-a placut casa nu uita sa distribui proiectul pe retelele sociale. Astfel, tot mai multa lume va gasi ideile minunate de pe acest site cu idei proiecte de case.

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu